Kaubelge Euroopa viimast IPOt koos Admiral Marketsiga: Française des Jeux!

November 25, 2019 21:13

Admiral Marketsil on hea meel teatada, et pakume võimalust investeerida Française des Jeux aktsiatesse Invest.MT5 konto kaudu Metatrader 5 kauplemisplatvormil!

Française des Jeux ehk FDJ on Prantsusmaa riikliku loterii ja kihlveomängude korraldaja. Tema alla kuuluvad sellised brändid nagu Lotto, Euro Millions, Keno, Bingo, Illiko ja Parions Sport.

Prantsuse riik taaskäivitas pärast Euroopa Liidu survet riigi rahanduse stabiliseerimiseks oma erastamisprogrammi ning seetõttu läks FDJ 21. novembril 2019 börsile. Prantsuse riik müüs 99 320 000 oma olemasolevast FDJ aktsiast - või 52% FDJ aktsiakapitalist, luues sellega kauplejatele täiesti uue võimaluse!

Seda võimalust uurides ilmneb mitmeid asjaolusi, mis teevad selle investoritele atraktiivseks:

  • Jätkusuutlik võla ja EBITDA suhtarv: FDJl omab väikest võlga ja stabiilset raha ülejääki. Kuigi ta on teinud märkimisväärseid investeeringuid majanduskasvu peamistesse käivitavatesse jõududesse, ei sea need kahtluse alla tema võimet oma võlga tagasi maksta.
  • Stabiilne kasvutööstus: Alates 1999. aastast on kihlvedude kasv kahanenud vaid kahel korral, kusjuures lotopiletite taskukohane hind muudab need tasukohaseks kulutuseks, olenemata sellest, kuidas toimib laiem majandus.
  • Tuntud kaubamärk: FDJ on tuntud kaubamärk, millel on tugev avalik kohalolek Prantsusmaal ning mis tegutseb ranges regultiiv- ja fiskaalraamistikus.

Kui te arvate, et see kõlab huvitava investeeringuna, siis hea uudis on see, et alates 25. novembrist 2019 on FDJ aktsiad investeeringuteks kättesaadavad kõikidele Admiral Marketsi klientidele läbi Invest.MT5 konto.

Invest.MT5 võimaldab kauplejatele juurdepääsu tuhandetele aktsiatele ja börsil kaubeldavatele fondidele maailma suurimatel börsidel. Seda kõike läbi MetaTrader 5 platvormi.

Miks investeerida läbi Invest.MT5i?

  • Saate avada konto, mille minimaalne sissemakse on kõigest 1 euro ning investeerides USA aktsiatesse tasute vaid 0,01 dollarit aktsia kohta, minimaalsete tehingutasudega vaid 1 USA dollar tehingu pealt.
  • Saate tasuta reaalajas viivitusteta turuandmeid ning seda kõike ilma ühegi lisatasuta.
  • Saate luua endale passiivse sissetuleku allika läbi dividendide väljamaksete.
  • Saate kasutada maailma parimat mitmevaralist kauplemisplatvormi Metatrader 5.

Seda kõike saate, kui logite oma Kaupleja Kabinetti ning taotlete omale Invest.MT5 konto.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.