​Kauple digitaalse voogedastuse ja kommunikatsiooniettevõtete aktsiaid!

Märts 27, 2020 19:13

Kuna üha rohkem inimesi valib COVID-19 leviku takistamiseks isolatsiooni, kasvab nõudlus voogedastusega seotud teenuste järele. Inimesed otsivad pandeemia ajal meelelahutust selliste teenusepakkujate juurest nagu Netflix, Amazon Prime, Disney + jne.

Kui nõudlus teenuse järele on kõrge, võib see sageli kajastuda nõudluses selle aktsia järele ja tuua kaasa kasvavad aktsiahinnad. Hea uudis on see, et Admiral Marketsi kaudu saate kaubelda ja investeerida kõigisse eelnevalt nimetatud ettevõtetesse.

Siin on ainult mõned digitaalse voogedastuse aktsiad ja aktsiate CFD-d, millega saate Admiral Marketsi abil kaubelda:

Netflix - Netflix (#NFLX) on ülemaailmseet voogedastust pakkuv ettevõte, mille valikusse kuuluvad tuhande populaarsed filmid ja telesaated ning nende poolt loodud sisu. Ettevõtte aktsiad kaupleseid 17. märtsil hinnaga $393. Tegemist oli Netflixi ajalooliselt kõrgeima hinnaga. 3. märtsil kauples ettevõtte aktsia $290 dollari juures. Aktsia on taastunud jõudsalt, 20. märtsil lähenes selle hind $350 tasemeni.

Amazon Prime video - nagu Netflix, tegeleb ka Amazon Prime video sisuloomega ja teiste poolt loodud sisule õiguste ostmisega. Selle teenusepakkuja peamiseks eristavaks teguriks on see, et teenus on tasuta saadaval kõigi Amazon Prime tellimustega. Lisaks on emaettevõtte Amazoni (#AMZN) aktsiad viimase kümnendi jooksul teinud väga võimsa tõusu. Tõus sai alguse 2010. aasta alguses, mil aktsia kauples hinnaga $136. Praegu kaupleb nimetatud aktsia umbes $1800 taseme juures.

Disney + - kuulub emaettevõtte Disney (#DIS) alla. Disney + toob vaatajateni Disney, Marveli, Star Warsi, Pixari ja National Geographicu peresõbralikku sisu. Disney aktsiad kauplevad nüüd kolme aasta madalaimal tasemel ning koroonaviirus pidurdab Disney + laienemist Indiasse. Mõned investorid väidavad, et see muudab käesoleva hetke pikaks minekuks ideaalseks.

YouTube TV - YouTube TV on praegu saadaval USA-s. Valikusse kuulub umbes 60 kanalit ja väidetavalt on see üks parimatest otseülekandeid pakkuvatest teenustest. Lisaks kauplevad emaettevõtte Alphabeti (#GOOG) aktsiad madalaimal tasemel alates 2018. aastast. Alphabeti aktsia kaupleb umbes $1000 juures. Enne kukkumist kauples see $1538 juures.

Apple TV Plus - lõpuks on Apple TV tasuta saadaval kõigile, kellel on iPhone, iPad või Apple TV. Esmaklassiline Apple TV Plus on saadaval vaid $4,99 eest kuus. Nagu paljud teised ettevõtted praegu, kaupleb ka Apple (#AAPL) hetkel lähiperioodi madalaima hinna juures - $222. See võib tähendab, et tegemist võib olla hea võimalusega soodsalt osta.

Kõigi nende aktsiatega saate kaubelda meie Trade.MT5 ja Invest.MT5 kontodel!

Trade.MT5 – Kaubelge pikaks ja lühikeseks

Siin on ainult mõned põhjused Trade.MT5 valimiseks:

  • Kauplemiseks on saadaval üle 3000 aktsia CFD. Lisaks CFD-d Forexil, krüptovaluutadel, indeksitel, toormetel ja muudel instrumentidel.
  • Vähendage oma kauplemiskulusid kitsaste kursivahede ja madalate komisjonitasudega.
  • Kauplemine maailma populaarseimal kauplemisplatvormil. MetaTrader 5 on saadaval koos MetaTrader Supreme lisarakendusega.
  • Alustage kauplemist juba täna. Minimaalne sissemakse kauplemise alustamiseks on kõigest $100.

Invest.MT5 – Osta ja hoia

Invest.MT5 kaudu on investeerimiseks valikus üle 4000 aktsia ja 200 ETF-i. Kõike seda pakub maailma populaarseim mitmevaraline kauplemisplatvorm MetaTrader 5. Siin on vaid mõned põhjused, miks avada Invest.MT5 konto:

  • Investeerige juba täna. Minimaalne sissemakse alates 1 eurost!
  • Hallake oma investeerimis- ja kauplemisportfelle ühe Kaupleja Kabineti konto alt.
  • Mitmekesistage oma portfelli lühiajaliste tehingute kõrvalt ka pikaajaliste investeeringutega.
  • Võimalus teenida passiivset tulu dividendimaksete pealt.
  • Komisjonitasud alates $0,01 aktsia kohta. Minimaalne tehingutasu USA aktsiatele vaid $1 tehingu pealt.

Kas olete valmis alustama? Invest.MT5 konto taotlemise alustamiseks logige Kaupleja Kabinetti.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.