Kaubelge silmapaistvalt madalate kursivahedega

Aprill 16, 2020 21:22

Kaubelge DAX30 ja Dow Jonesi (DJI30) CFD-sid Admiral Marketsiga ning võtke volatiilsetest aegadest maksimum meie silmapaistvalt madalate kursivahedega - DAX30 CFD-l ainult 0,8 punkti, Dow Jones CFD-l ainult 1,5 punkti!

Volatiilsetel turgudel püüavad paljud maaklerid hoida kursivahesid madalal, selliste juhtivate aktsiaindeksite nagu DAX30 ja DJI30 keskmised kursivahed liiguvad 1.5 ja 4.5 punkti vahel!

Lühiajalisel kauplemisel on tähtis iga punkt. Kaubelge Admiral Marketsiga ja saate kasu turu juhtivatest kursivahedest, lisaks:

  • Kauplemiseks on saadaval üle 4000 instrumendi CFD-de kaudu. Sealhulgas on saadaval sellised juhtivad indeksid nagu DAX30 ja DJI30
  • Võimalus kaubelda nii pikkade kui ka lühikeste positsioonidega - kasutage ära kõiki turutingimusi ja mõlemas suunas liikumisi
  • Finantsvõimendus Tavaklientidele kuni 1:20 (1:500 Professionaalsetele klientidele)
  • Vähendage oma kauplemiskulusid madalate kursivahede ja komisjonitasudega
  • Hakake kauplema juba täna - esmane minimaalne sissemakse kauplemise alustamiseks on kõigest 100€

Klõpsake lihtsalt allolevale bännerile, et alustada kauplemist juba täna!

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.