Uus kliendikeskkond Kaupleja Kabinet 3.0!

Veebruar 13, 2019 14:12

Admiral Marketsil on hea meel tutvustada uuenenud kliendikeskkonda Kaupleja Kabinet 3.0!

Kui soovite kaubelda turul parimate saadaolevate vahenditega, siis JAH - te saate seda teha Admiral Marketsis! Kaupleja Kabinet on Admiral Marketsi kliendi töökeskkond, kus saate avada nii demo- kui reaalset kauplemiskonto, pääseda ligi oma olemasolevatele kontodele, teha sisse- ja väljamakseid, alla laadida uusimat tarkvara ja palju muud.

Täiustatud Kaupleja Kabineti keskkonnas on mitmeid uuendusi, mis pakuvad Admiral Marketsi kientidele paremat kauplemiskogemust:

  • Kõrgeim turvalisus: peale laialdast turvalisuse auditit võite olla kindlad, et teie konto andmed on kaitstud läbitestitud turvalisuse praktikate abil.
  • Täielikult usaldusväärne: peale põhjalikku testimist on Kaupleja Kabinet nüüd usaldusväärsem kui kunagi varem.
  • Ülikiire: Kaupleja Kabinet on üles ehitatud kõrgtehnoloogia abil, mis tähendab, et ligipääs kontodele, töövahenditele ja platvormidele toimub viivitusteta.
  • Kasutajasõbralik: meie UX meeskond on kaardistanud kogu kasutaja teekonna Kaupleja Kabinetis tagamaks, et kõikidel meie klientidel oleks parim võimalik konto haldamise kogemus.

Kõik kvalifitseerunud praegused Admiral Marketsi kliendid toodi eelmisest Kaupleja Kabineti keskkonnast (Kaupleja Kabinet 2) üle uude keskkonda 25. jaanuaril 2019.

Palun teadke, et uus kliendikeskkond Kaupleja Kabinet 3 on optimeerimisprotsessi esimene samm - Admiral Markets on välja töötamas uusi funktsioone, millest kuulete juba lähikuudel!

Te ei kauple veel Admiral Marketsis? Avage konto juba täna!

Kui te kaalute kauplemist Admiral Marketsis, siis alustamiseks on esmalt vaja avada konto Kaupleja Kabinetis.

Admiral Marketsis saate öelda JAH järgnevale:

  • Meie parimad kursivahed: EUR/USD valuutapaari keskmine kursivahe 0.6 pipsi, DAX30 CFD keskmine kursivahe 0.8 pipsi
  • Enam kui 7500 instrumenti, sealhulgas valuutade, aktsiate, toorainete, indeksite CFD-d jpt
  • Maailma populaarseim kauplemisplatvorm - kaubelge kus iganes, mistahes seadmel
  • Tugevaim regulatsioon, parim kohalik klienditugi ja parimad ülemaailmsed pakkumised

Oma Kaupleja Kabineti kontol saate avada demo- või reaalse kauplemiskonto, alla laadida uusimat kauplemistarkvara või kaubelda otse internetibrauserist ja teha raha sisse- või väljamakseid.

Alustage juba täna!


Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.