Kauplemisaegade graafik seoses UK pangapühadega

August 22, 2018 12:51

Head kauplejad!

Juhime tähelepanu, et seoses lähenevate pühadega on kauplemisaegades väikesed muudatused.

Täpsemat infot kauplemisaegade kohta leiate alljärgnevast tabelist (kõik kauplemisajad ETT, mis on MetaTraderi ajatsoon):

Instrument

Esmaspäev

27.august

Teisipäev

28.august

Forex Spot

Tavalised kauplemisajad

Tavalised kauplemisajad

FTSE100

Suletud

Tavalised kauplemisajad

UK Stock CFDs / UK Stocks

UK ETF CFDs / UK ETFs

Suletud

Tavalised kauplemisajad

NB "Tavalised kauplemisajad" võivad vastavalt instrumendile erineda. Iga instrumendi täpsed kauplemisajad leiate instrumentide spetsifikatsioonist.

Lisaks juhime tähelepanu, et kauplemisega pühade ajal kaasneb tavapärasest kõrgem risk ning kauplemissessioonide ajakava võib muutuda sõltuvalt likviidsuspakkujate tingimustest. Lisaks võivad madala likviidsuse tingimustes olla kursivahed tavapärasest kõrgemad.

Raha ei maga kunagi, kauplemine ei peatu kunagi

Meie webinarid toimuvad esmaspäeval tavapärasel ajal. Liitu meie reaalajas webinaridega, "Real-Time Daily Trading Ideas" ja analüüsi turul toimuvat koos meie päevakauplejatega – 5 päeva nädalas, 5 professionaalset kauplejat, 5 kauplemisstiili.

Parimate soovidega
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.