Kogu informatsioon 30. juulil 2018 jõustuvate tava-ja professionaalsete kauplemistingimuste kohta

Juuli 13, 2018 15:47

Hea kaupleja!

Selles kirjas toome Teieni kogu informatsiooni, mis puudutab esmaspäeval, 30. juulil 2018, kauplemispäeva alguses jõustuvate kauplemistingimuste muudatusi.

1. Sissejuhatus

Ilmselt olete juba kuulnud, et lähiajal jõustuvad kauplemises uued regulatiivsed piirangud. Muudatused toovad tavaklientidele kaasa 17-25-kordse maksimaalse võimenduse vähenemise, boonuste keelu ja Stop Out taseme tõusu 50%-le. Võimenduse vähenemine ja muud piirangud ei kehti professionaalsetele klientidele.

2. Kasulikud lingid

Kui Te ei ole veel jõudnud end lähiajal jõustuvate muudatustega kurssi viia, siis allolevatelt linkidelt leiate teemakohast infot:

Lingid

Millist infot sellelt lehelt leiab?

Tagatise arvutamise näited

  • Tagatise arvutamise näited tavakliendile alates 30. juulist 2018
  • Tagatise arvutamise näited professionaalsele kliendile; tagatisnõuete võrdlus

Kauplemistingimused tava-ja professionaalsele kliendile

  • Peamised plussid ja miinused nii tava-kui professionaalsete kauplemistingimuste puhul

Admiral Markets Pro

  • Võimalus kontrollida, kas vastate professionaalseks kliendiks kvalifitseerumise nõuetele
  • Professionaalsetel tingimustel kauplemise eelised Admiral Markets Pro pakkumise raames

KKK

  • Suur hulk teemakohaseid küsimusi ja detailseid vastuseid


3. Tavaklientidele jõustuvad muudatused

Kui Te ei ole eelnevalt klassifitseeritud professionaalseks kliendiks, siis allpooltoodud muudatused rakenduvad Teie kauplemistingimustele kauplemispäeva alguses esmaspäeval, 30. juulil 2018.

3.1. Maksimaalse võimenduse vähenemine

Maksimaalset võimenduse määra tavaklientidele piiratakse Trade.MT4, Zero.MT4, Trade.MT5 kontodel järgmiselt:

Võimendus

Instrumendid

1:30

  • Peamised valuutapaarid: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCHF ja USDCAD.
  • Peamised ristkursid: CADJPY, EURCAD, EURGBP, EURJPY, GBPCAD, GBPJPY, CADCHF, EURCHF, GBPCHF, CHFJPY.

1:20

  • Kõik ülejäänud valuutapaarid.
  • KULD, XAUAUD-ECN.
  • [DAX30], [DJI30], [SP500], [NQ100], [JP225], [ASX200], [STOXX50], [FTSE100], [CAC40].

1:10

Kõik ülejäänud indeksid ja toorainete CFD (nt. WTI, HÕBE, [IBEX35]).

1:5

Aktsiate CFD, börsifondid ja võlakirjad (nt. #AAPL, #QQQ, #Bund).

1:2

Krüptovaluutade CFD (nt. BTCUSD, ETHUSD).

Vaata tagatise arvutamise näiteid

Juhime tähelepanu, et kui Te olete Kaupleja Kabinetis varasemalt seadistanud oma konto võimenduse madalamale, kui on näidatud ülalolevas tabelis, siis Teie seadistused automaatselt ei muutu. Kaupleja Kabinetis saate teha valiku järgmiste võimenduste vahel: 1:30, 1:20, 1:10 või 1:5.

3.2. Stop Out tase tõuseb 50%-le

Tavaklientidel tõstetakse Stop Out taset Trade.MT4 ja Trade.MT5 kontodel 30%-lt 50%-le.

OLULINE INFORMATSIOON TAVAKLIENTIDELE - PALUN LUGEGE HOOLIKALT

Võimenduse piirang jõustub kõikidele avatud positsioonidele, ka neile, mis avati enne allpoolmainitud kuupäeva või hiljem. Teisisõnu, võimenduse piirang mõjutab Teie avatud positsioone koheselt kauplemispäeva avanedes esmaspäeval, 30. juulil 2018, suurendades tagatisnõudeid 17-25 korda.

Soovitame Teil oma kontod üle vaadata enne kauplemispäeva lõppu reedel, 27. juulil 2018 ja vajadusel muuta oma positsioone, et need vastaksid uutele tagatisnõuetele. Võtke arvesse ka uut Stop Out määra, et Teie kauplemises ei tekiks ootamatuid takistusi.

3.3. Lõpeb õigus saada boonuseid

Alates 1. augustist 2018 ei kogu Te tavakliendina enam Admiral Club punkte, kuid Teil on võimalik seni kogutud punktid kalendrikuu lõpuni vahetada raha vastu. Punktid, mida rahaks ümber ei vahetata, kustutatakse 1. septembril 2018.

Lisaks eelnevale ei ole Teil Tavakliendina õigust saada osa boonusprogrammidest ega personaalsetest pakkumistest, nagu ka mistahes teistest kauplemist soodustavatest pakkumistest.

3.4. Negatiivse kontojäägi poliitika asendub üldise määrusega

Vastavalt ESMA määrusele rakenduvad Teile konto defitsiidi korral järgmised kaitsed:

  • Tingimusteta negatiivse kontojäägi hüvitamine limiteerimata summas ilma hüvitise nõuet esitamata;
  • Kontopõhine negatiivse kontojäägi hüvitamine.

Teisisõnu, tavakliendid ei pea enam lähtuma meie sisemistest eeskirjadest, et saada osa ülalmainitud kaitsetest.

4. Muudatused professionaalsetele klientidele

OLULINE INFORMATSIOON PROFESSIONAALSETELE KLIENTIDELE

Professionaalse kliendina olete vabastatud kõikidest ESMA poolt ettenähtud piirangutest alates 27.03.2018. Teile ei kehti piirangud maksimaalse võimenduse, boonusprogrammide ja minimaalse Stop Out taseme osas.

Täpsemalt - Teile jääb alles praegune maksimaalne võimenduse määr, mis on vaikimisi 1:500 või mistahes teine määr, mille olete eelnevalt Kaupleja Kabinetis valinud.

4.1. Stop Out tase väheneb 30%-le

Zero.MT4 kontol kauplevatel professionaalsetel klientidel, nagu ka kauplejatel, kes kauplevad Trade.MT4 ja Trade.MT5 kontodel, kel oli Stop Out tase mingil põhjusel kõrgem, vähendatakse seda 30%-ni.

4.2. Admiral Club asemele tuleb Pro.Cashback

Professionaalse kliendina saate ligipääsu uuete boonusprogrammile - Pro.Cashback. See programm tuleb Admiral Club asemele ja on mugavam, kuna enam ei pea Te ise küsima punktide ümbervahetamist raha vastu - boonuse väljamaksmine toimub automaatselt iga kuu lõikes. Täpsema info saadame Teile eraldi kirjaga.

Juhime tähelepanu, et Admiral Club programm kaob kõikide klientide jaoks. Palun vahetage kogutud punktid raha vastu välja enne 1. septembrit 2018, et mitte teenitud boonusest ilma jääda.

Professionaalse kliendina on Teil ligipääs ka teistele hüvedele, näiteks spetsiaalsetele boonustele ja personaalsetele pakkumistele ning Teil on õigus osaleda kõikides tulevastes reklaamkampaaniates ja lojaalsusprogrammides.

4.3. Eelisõiguse rakendumine

Professionaalse kliendina saate eelisõiguse meie uutele kauplemisinstrumentidele ja teenustele enne, kui need tehakse kättesaadavaks ülejäänud klientidele. Meie pakkumine professionaalsetele klientidele väljendab meie soovi jõuda Admiral Markets Pro teenusega kogenud kauplejateni üle maailma.

Loodame ka, et meie Pro kliendid annavad meile kasulikku tagasisidet, et saaksime oma pakutavat teenust veel paremaks muuta.

Kui Teil on lähiajal jõustuvate muudatuste kohta küsimusi, siis külastage meie KKK lehte või võtke ühendust klienditoega.


Parimate soovidega

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.