Kohtuge Wall Street`i legendiga!

Mai 15, 2017 19:51

Admiral Markets toetab Alexander Elder`i raamatut, konverentsi ja koolitust!

Dr. Alexander Elder on Eesti juurtega Ameerikas tunnustatud professionaalne börsikaupleja, koolitaja, menuraamatute autor ja psühhiaater. Ta hakkas New Yorgis elades tundma huvi börsi vastu ning temast sai elukutseline kaupleja. Ta kirjutas raamatu „Trading for a Living", mis on kujunenud kogu maailmas oma valdkonna klassikaks. Raamat on tõlgitud enam kui kümnesse keelde ja seda kasutatakse üle maailma ülikoolides õpikuna. See ei ole laiatarberaamat, vaid tippteos oma nišis.

Raamatu „Börsikauplemine kui elatusallikas" esimene trükk ilmus 1993. aastal. Eesti keeles avaldatav väljaanne on selle raamatu 2014. aastal ilmunud põhjalikult täiendatud ja uuendatud versioon. Autor toob ajale vastu pidanud kontseptsioonid tänapäeva kiiresti muutuvate turgude konteksti ning käsitleb börsikauplejale vajalikke peamisi uusi uuringuid ja meetodeid.

  • 2. juuni saavad Eestis kokku Dr. Alexander Elder ja Seppo Saario! Pärastlõunasel konverentsil koguneb investorite eliit, kellelt on kindlasti põnev ning hariv kuulda, mida arvavad Elder ja Saario distsipliinist, kuidas mõista turu psühholoogiat, milline tähtsus riskikontrollil ning mis tagab eduka kauplemise.
  • 3. juunil toimub intensiivne koolitus „How to Become a Better Trader", kus Dr. Alexander Elder õpetab psühholoogia ja distsipliini kaudu tehnilist analüüsi paremini mõistma ning seeläbi riske kontrollima. Koolitaja toob näited kohalikust turust ning analüüsib reaalajas toimuvat. Intensiivse koolituspäeva jooksul on võimalik saada vastuseid ennast huvitavatele küsimustele.
  • Raamat – hiliskevadel ilmub raamat „Börsikauplemine kui elatusallikas". Raamat õpetab, kuidas läheneda kauplemisele rahulikult ja distsiplineeritult. Tähelepanu on suunatud nii riskikontrollile kui ka enesekontrollile ning mõlema kohta on esitatud selged juhised. Autor annab juhtnöörid, kuidas hinnata aktsiate väärtust, teha kauplemisplaane ja mõõta investori enda kauplemisvalmidust. Tõhusa kauplemissüsteemi väljaarendamiseks leiab lugeja vajalikud teadmised, perspektiivi ja tööriistad.

HIND JA REGISTREERIMINE

Parima hinna saate, kui ostate nii koolituse, konverentsi kui ka trükisooja raamatu koos. Raamatule saab konverentsil ka Dr. Alexander Elderilt autogrammi küsida.

Rohkem informatsiooni ja piletid leiate siit.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.