Kompensatsioon GBPUSD reedesele hinnahüppele Admiral.Markets kontodel

Oktoober 11, 2016 10:50

Head Kauplejad,

Eelmisel reedel, 7. oktoobril 2016 kell 02:07 (EET) toimus Inglise naela hinnaliikumises väga järsk langus, kuna kasvasid riskid, et Suurbritannia lahkumine Euroopa Liidust ei pruugi kulgeda sujuvalt.

See mõjutas hetkeks väga tugevalt GBP likviidsust, mistõttu suuremate pankade ja valuutamaaklerite GBP hinnainfo võis olulisel määral erineda.

Likviidsus oli meie klientidele küll piisav ning enamike GBP valuutapaaridega probleeme ei esinenud, kuid erandiks oli GBP/USD, kus hinnahüppe tulemusena oli Live2 serveris hetkeliseks minimaalseks hinnaks 1.11.

Kuigi antud noteering peegeldab välise vastaspoole poolt sisse tulnud reaalset hinda ning noteering ei olnud vigane, ei soovi me oma kliente sellise tehingutäitmise tulemusega siduda.

Analüüsi tulemusena selgus, et pärast hinnahüpet oli Live2 serveris järgmisel minutil (02:08 EET) hinnaks 1.17944, mis oli lähedane üldisele turu konsensusele 1.15-1.19.

Kõik tehingud instrumentidega GBP/USD ja GBP/USD-Pro, mis teostati 7. oktoobril 2016 kell 02:07 (EET) madalama hinnaga kui 1.17944 kompenseeritakse ning vastav summa lisatakse Trade.MT4 kontode jäägile.

Kompensatsiooni arvutamisel võetakse arvesse tehingu sulgemishinna ning hinna 1.17944 vaheline punktide arv, mis korrutatakse ühe punkti rahalise väärtusega sõltuvalt tehingumahust.

Kui vastavaid GBP/USD tehinguid oli mitu, summeeritakse kompensatsioonid ning lisatakse kontole ühes osas.

Kui olete juba saanud kompensatsiooni osaliselt, siis lisatakse kontole ka kompensatsiooni teine osa, et kompensatsiooni kogusumma võrduks ülaltoodud arvutuskäiguga.

Täname Teid kannatuse eest, mis on kindlasti üheks kaupleja oluliseimaks omaduseks.

Täiendavate küsimuste korral võtke ühendust meie klienditeenindusega.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.