Krediitkaardimaksete tingimused muutusid paremaks

September 18, 2017 10:20

Head Kauplejad,

Töötame jätkuvalt selle nimel, et pakkuda Teile parimaid võimalikke kauplemistingimusi. Oluliseks osaks selle juures on ka kiired ja mugavad rahaülekanded ning viimase uuendusena muutsime paremaks krediitkaardimaksete tingimusi.

Kohesed ülekanded - sissemaksetele kuni 3000 EUR tasuta!*

*Alates 15. septembrist 2017, ei rakendu esimestele krediitkaardi sissemaksetele kuni 3000 EUR (või ekvivalent muus valuutas) väärtuses ülekandetasu.

Krediitkaardiga teostatud sissemaksed võivad vastava väärtuseni olla teostatud ka mitmes osas, kuid 3000 EUR piiri täitumisel rakendub järgnevatele sissemaksetele tavapärane ülekandetasu.

Kauplemine koos Admiral Markets'iga toimub kiiresti! Valuutade ja CFD-de tehingukorralduste täitmise kiirust arvestatakse tavaliselt millisekundites, kuid sissemaksed pangaülekandega võivad teinekord aega võtta kuni 3 päeva. Seega miks mitte kiirendada rahatehinguid ning kasutada sissemaksete teostamiseks krediitkaarti? Proovige järgi juba täna!

Täiendavad muuratused sissemaksetele MasterCard-iga

Lisaks saab nüüdsest Mastercard-iga teha sissemakseid ka valuutades PLN ja HUF. Rohkem infot nende kohta leiate sisemaksete ja väljamaksete rubriigist meie koduleheküljel. Muudatus laieneb ka uutele valuutadele.

Täiendavate küsimuste korral võtke ühendust meie klienditoega.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.