Kui palju kaitset on piisav? Avalda oma arvamust!

Jaanuar 31, 2018 16:51

 

Head Kauplejad!

Euroopa Väärtpaberiturujärelevalve (ESMA) kaalub täiendavaid meetmeid, mis võivad Teie kauplemisele avaldada olulist mõju.

Põhiline muudatus mõjutab hinnavahelepingutega (CFD) kauplemisel kättesaadavat võimendust. Sõltuvalt instrumendi alusvarast võib maksimaalne võimendus langeda tulevikus vahemikku 1:5 kuni 1:30, mis tähendab, et üks CFD-dega kauplemise olulisemaid eeliseid – võimalus kasutada võimendust – võib ootamatult saada tugeva tagasilöögi.

Hetkel pakub Admiral Markets UK Ltd. võimalust ise valida endale sobiv võimendus. Iga klient saab ise otsustada, kas talle sobib paremini 1:10, 1:50 või maksimaalne võimendus 1:500. Mida suurem on võimendus, seda suurem on ka potentsiaalne kasum või kahjum. Soovitame tutvuda ka riskijuhtimise põhimõtetega meie veebilehel.

Tähelepanu: Tutvuge ESMA ettepanekutega (inglise keeles).

Nüüd on õige aeg avaldada arvamust!

Kui soovite jagada oma seisukohti seoses ESMA planeeritavate muudatusega, siis nüüd on TEIE võimalus! ESMA võimaldab kõigil turuosalistel esitada oma arvamusi ja seisukohti veebipõhiselt hiljemalt 5. veebruaril 2018.


Avaldage arvamust ja saatke vastus otse ESMA-le juba täna!

Selleks järgige allolevaid lihtsaid juhiseid:

Avaldage arvamust ja saatke oma vastus ESMA-le juba täna. Selleks külastage ESMA veebilehte, järgige edasisi juhiseid ning saatke oma vastus emailile: CFECFDBO@esma.europa.eu

 

Täname Teid ette, et jagate oma arvamust ESMA-ga. Meie Admiral Markets UK Ltd.-s oleme alati toetanud mõistlikke ja rangeid regulatsioone, kuid samas aga oleme alati järginud proportsionaalsuse põhimõtet. Teie abiga saame tagada, et meie tegevusvaldkond kohtleb kõiki võrdselt.

ESMA ootab Teie tagasisidet kuni 05.02.2018. Planeeritavate muudatuste jõustumise kuupäev (kui see peaks juhtuma) ei ole veel teada. Kui muudatused kinnitatakse, teavitame kindlasti ka kõiki oma kliente.

Oleme Teie jaoks alati olemas!

Kui Teil on küsimusi või soovite meie teenuste kohta täpsemal infot, siis võtke ühendust meie klienditoega.

Parimate soovidega,

Admiral Markets UK Ltd.

N.B. Admiral Markets UK Ltd. on juba pakkumas suurepäraseid võimalusi riskide vähendamiseks, sealhulgas :

Muudetav võimendus – erinevalt paljudest meie konkurentidest, lubame Teil ise valida sobiva võimenduse. Ükskõik, kas valite 1:10 või maksimaalselt 1:500 – kõik sõltub Teist!
Negatiivse kontojäägi poliitika – aitame vähendada negatiivse kontojäägi riske.
Riskijuhtimine – selge ja läbipaistev, nagu see olema peab.
Personaalne riskijuhtimine piiranguteta – näiteks Stop Loss ilma minimaalse kauguse piiranguta!
Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.