Liitu Admiral Club'iga, kogu kauplemisel punkte ja vaheta need rahaks!

Juuli 06, 2015 13:34

Admiral Club - unikaalne võimalus koguda kauplemisel punkte ning vahetada neid erinevate rahaliste auhindade vastu!

Mis on Admiral Club?

Admiral Club näitab Admiral Markets'i olemust finantsturgudel, kus väärtustatakse tugevaid ja pikaajalisi kliendisuhteid. Admiral Club võimaldab finantsturgudel kauplemisel saada täiendavat kasu. Kõik Admiral Club'i liikmed teenivad reaalsel kontol kauplemisel Admiral Club punkte.

Boonuspunkte koguneb sõltuvalt tehingute mahust ning punkte saab vahetada rahaks kauplemiskontole. Punktide eest teenitud raha saab kasutada kauplemiseks või soovi korral kontolt välja kanda. Mida rohkem kaubelda, seda rohkem punkte koguneb. Mida suurem on kauplemiskonto jääk, seda paremad on võimalused edukaks kauplemiseks maailma suurimal ja likviidseimal turul!

Kuidas liituda?

Admiral Club'i liikmeks saab avades Kaupleja Kabinetist reaalse MetaTrader 4 kauplemiskonto. Varasemalt avatud reaalsed kauplemiskontod on automaatselt Admiral Club liikmed.

Kuidas toimub punktide arvestus?

Valuutapaaridega kauplemisel teenib 1 loti (100 000 baasvaluuta ühikut) suuruse tehingu sulgemisel 100 Admiral Club punkti, 1 miniloti (10 000 baasvaluuta ühikut) suuruse tehingu sulgemisel 10 Admiral Club punkti ning 1 mikrolotise (1 000 baasvaluuta ühikut) tehingu sulgemisel 1 Admiral Club punkti.

Kuidas toimub punktide vahetamine rahaks?

Admiral Club liikmestaatuse muutmine ning punktide vahetamine rahaks toimub Kaupleja Kabinetis. Punktide vahetamiseks logige sisse enda profiilile Kaupleja Kabinetis ning esitage tellimus. Raha lisatakse kauplemiskontole vaid mõne sekundiga.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.