Kaubelge Lyfti aktsiatega Admiral Marketsis!

Aprill 03, 2019 16:02

Sõidujagamisfirma Lyft tegi 29. märtsil selle aasta suurima Silicon Valley avaliku aktsiate esmaemissiooni. Neljapäeval määras Lyft aktsia hinnaks 72 dollarit ja järgmiseks päevaks oli hind kasvanud 21%, jõudes 87,24 dollarini!

Kuidas sellest osa saada?

Meil on hea meel teatada, et Admiral Markets pakub kauplejatele võimalust investeerida Lyfti aktsiatesse Invest.MT5 kontol!

Alates 1. aprillist 2019 saavad Lyfti aktsiatesse investeerida kõik Admiral Marketsi kliendid Invest.MT5 konto kaudu.

Invest.MT5 konto annab ligipääsu tuhandetele aktsiatele ja ETF-idele enam kui 15-l börsil üle terve maailma kauplemisplatvormi MetaTrader 5 vahendusel.

Miks investeerida Invest.MT5 kaudu?

  • Ehitage oma portfell üles pikaajaliste investeeringutega
  • Looge passiivse sissetuleku voog dividendiaktsiatega
  • Investeerige aktsiatesse ja ETF-idesse kaasaegsel kauplemisplatvormil MetaTrader 5
  • Avage investeerimiskonto minimaalse sissemaksega - vaid 500 euroga
  • Komisjonitasud algavad 0,01 dollarist aktsia kohta; USA aktsiate puhul on miinimum tehingutasu 1 dollar

Alustamiseks logige sisse Kaupleja Kabinetti ja tehke taotlus Invest.MT5 konto avamiseks. Logi sisse Kaupleja Kabinetti.

Riskihoiatus:

Aktsiate väärtus võib nii tõusta kui langeda sealhulgas maailmaturgude volatiilsuse tõttu. See materjal ei sisalda ega seda ei tohiks tõlgendada investeerimisnõuande või -soovitusena ega finantsinstrumentidega tehtavate tehingute pakkumisena. Juhime tähelepanu, et see kauplemisanalüüs ei ole usaldusväärne näitaja mistahes praegusele või tulevasele turukäitumisele, kuna asjaolud võivad aja jooksul muutuda. Enne investeerimisotsuste tegemist soovitame pidada nõu sõltumatu finantsnõustajaga ning teadvustada endale täielikult kauplemisel kaasnevaid riske.


Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.