Meie teenuste jätkumine seoses globaalse Covid-19 kriisiga

Märts 12, 2020 14:16

Head kauplejad,

Kuna koroonaviiruse potentsiaalne mõju on jätkuvalt muret tekitav, tahame teile kinnitada, et Admiral Markets rakendab täiendavaid ettevaatusabinõusid, et vältida häireid oma klientidele pakutavates teenustes.

Admiral Markets on kehtestanud tugeva tegevusraamistiku, mille abil meie plaanid vaadatakse korrapäraselt läbi ja neid katsetatakse enne reaalset olukorda. See hõlmab ühtlasi ka Admiral Marketsi töötajate võimalust kaugtööle, kui peaks toimuma laiaulatuslik sündmus mistahes piirkonnas, kus ettevõte tegutseb kohalikul tasandil.

Admiral Markets jätkab olukorra jälgimist tähelepanelikult. Lisaks järgime iga riigi puhul valitsuse tervishoiunõudeid, tagades, et oleme valmis reageerima valitsuse täiendavatele nõuannetele ja juhistele.

Kuigi mõnes piirkonnas on maakleritel olnud tehnilisi raskusi suure volatiilsuse ja kauplemismahtude ajal ning nende klientidel ei ole olnud võimalik tellimusi esitada, võime Admiral Marketsis uhkusega kinnitada, et kõik meie kauplemissüsteemid on olnud kättesaadavad kogu kriisi vältel, sest meie tehniline infrastruktuur on mõeldud vastu pidama suurele kauplemismahule. See on vaid üks paljudest hüvedest kaubeldes 2019. aasta parima CFD maakleriga (Brokerwahl.de järgi) ja 2020. aasta parima CFD maakleriga (DKI, 2020).

Me ei planeeri mitte ühtegi tehnilist häiret oma klientidele pakutavate teenuste osas ning oleme juba astunud samme, et antud olukorras tagada tegevuse võimalikult sujuv jätkumine. Kui turud peaksid mistahes põhjusel kauplemise peatama, siis ei ole börsiväliselt kaubeldavatel CFD-toodetel ja kõigil nende aluseks olevate turgudega seotud kauplemisinstrumentidel sel ajal meie platvormides reaalajas hinnad saadaval.

Kui turu volatiilsus sellistes olukordades võib paljudele kauplejatele ja investoritele muret tekitada, siis Admiral Marketsi puhul on teil võimalus teenida kasumit nii kasvavatel kui ka langevatel turgudel kaubeldes pikkade või lühikeste positsioonidega.

Kui teil on küsimusi koroonaviiruse ning selle võimaliku mõju kohta teie kauplemis- ja investeerimistegevusele, võtke otse ühendust oma kliendihalduriga.

Parimate soovidega,
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.