MetaTrader 4 Supreme muutus veelgi paremaks

August 13, 2015 16:34

Lugupeetud Kauplejad,

2015. aastal on Admiral Markets jätkanud MT4 Supreme lisarakenduse täiendamist. Nüüd on meil hea meel tutvustada järgmisi uuendusi, mida kliendid on meilt korduvalt küsinud. Tänasest on MT4 Supreme lisarakenduse Trade terminalis võimalik jälgida avatud positsioonide eeldatavat riski ja tulu.

Seni oli MetaTrader 4 platvormis väga raske hinnata avatud tehingute rahalist riski. Olles tehingutele lisanud SL või TP, on nüüdsest võimalik Supreme lisarakenduse Trade terminalis jälgida tehingute prognoositavat kasumit/kahjumit rahas.

Näiteks, kui on avatud GBPUSD tehing kogusega 1 lott, mille Stop-Loss on määratud 10 punkti kaugusele, arvutab rakendus tehingu eeldatava rahalise riski, mis kuvatakse väljal Risk (indicative). Seetõttu on lisaks tavapärasele Stop-Loss hinnale näha ka SL-i rakendumise eeldatav rahaline mõju kontojäägile.

Lisaks on Teil võimalik saada hea ülevaade kõikidest avatud tehingutest korraga ning näha tehingute kombineeritud riski ja kasumit, mis võimaldab märksa lihtsamalt hinnata kauplemiskonto koguriski.

Risk (indicative) ehk eeldatav risk näitab kasumi või kahjumi suurust, kui tehing suletakse täpselt SL-iga määratud hinnal. Kuna tehingut ei pruugi alati olla võimalik täpselt soovitud hinnaga sulgeda, võib tehingu tegelik kasum/kahjum prognoositust mõnevõrra erineda.

Rohkem kui 60 lisafunktsiooni kauplemiseks on Teile tasuta kättesaadavad laadides alla MetaTrader 4 Supreme lisarakenduse meie koduleheküljelt. Vii kauplemine uuele tasemele ning lae alla MT4 Supreme juba täna!

Soovid muuta MT4 Supreme`i veelgi paremaks? Saada oma soovitus e-mailile supreme@admiralmarkets.com.

Parimate soovidega,
Admiral Markets


Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.