MetaTrader 5 kontod viidi üle järgmisele tasemele!

September 11, 2017 16:38


Head Kauplejad,

Meil on põnevaid uudiseid Trade.MT5 kontoomanikele ja kõigile, kes on mõelnud alustada kauplemist platvormil MetaTrader 5.


Uuendatud MT5 konto – paremad tingimused esimesest kauplemispäevast

Alates kauplemissessioonide avanemisest 11. septembril 2017, peegeldab Trade.MT5 konto kõiki meie MetaTrader 4 lipulaeva Trade.MT4 konto kauplemistingimusi ja võimalusi. See tähendab, et suuremale osale meie klientidest on muutunud kättesaadavaks MetaTrader 5 platvormi eelised säilitades endiselt ligipääsu enda soovitud instrumentidele.


Trade.MT5 kontode kauplemistingimustes toimusid järgmised muudatused:

▪Minimaalse sissemakse vähenemine Trade.MT4 kontoga samale tasemele.

▪Turud laienevad, lisaks valuutapaaridele muutuvad kauplemiseks kättesaadavaks ka toorainete, aktsiate, võlakirjade ja krüptovaluutade CFD-d, mis varasemalt olid kauplemiseks kättesaadavad ainult Trade.MT4 kontodel.

▪Paranenud tagatisnõuded, sealhulgas maksimaalse võimenduse suurenemine olemasolevatele FX valuutapaaridele ja toorainetele kuni 1:500 (varasemalt fikseeritud 1:100) ning positsiooni nominaalväärtusel põhinev võimendusmudel sarnaselt Trade.MT4 kontodele.

Mahupõhise komisjonitasu eemaldamine ehk eemaldatakse fikseeritud tehingumahupõhine komisjonitasu ning komisjonitasu sisaldub juba kursivahedes, kusjuures keskmised kursivahed kõikidel Trade.MT5 konto instrumentidel on samad, mis Trade.MT4 kontol. Lihtsamalt öeldes ei maksa enam MT5 kontol kauplemisel komisjonitasu eraldi!

▪Minimaalne tehingumaht vähenes valuutapaaridel 0.01 lotile (varasemalt 0.1 lotti).

▪Maksimaalne tehingumaht suurenes valuutapaaridel 100 lotini (hetkel 50 lotti).

▪Võimalus maandada riske sama instrumendi vastassuunalise positsiooniga (varasemalt oli MT5 platvormis keelatud nn hedging keelatud.


Tasub olla põnevil, kuna MetaTrader 5 platvormil on nii mõndagi pakkuda! Mõned peamised eelised:

▪MetaTrader 5 platvormil on võimalus kasutada suurepärast uut lisarakendust MetaTrader 5 Supreme Edition, mis varasemalt oli kättesaadav ainult MT4 platvormile.

2. taseme hinnainfo (Turu sügavus), võimaldab hinnata instrumendi likviidsust ja selle põhjal isegi prognoosida võimalikke edasisi lühiajalisi hinnaliikumisi.

▪MQL5 – hämmastavalt võimas programmeerimiskeel kauplemisrobotite, indikaatorite ja muu vajaliku programmeerimiseks, mida toetab platvorm MT5.

MT5 mobiilirakendus iOS-iIe ja Android-ile, samuti veebipõhine MetaTrader WebTrader, mis toetab ka MT5 kontosid.

▪Suurepärased volatiilsuskaitse seadistused on endiselt kättesaadavad ka MT5 kontodele!


Ülaltoodud muudatused peaksid oluliselt parandama kauplemiskogemust platvormil MetaTrader 5 juba alates esimesest päevast!

Muudatused on osaks internetipõhise kauplemise tulevikust, kuna MetaTrader 5 säilitab MetaTrader 4 platvormi kasutatavuse ja välimuse, ent on vaieldamatult rohkem arenenud ja funktsionaalsem, seda nii kliendi kui ka serveri vaatenurgast. See tähendab, et tulevikus on võimalik platvormile lisada veelgi rohkem instrumente, turge ja tehinguid, kusjuures puuduvad piiranguid paindlikkusele ja mastaapsusele, mis on heaks uudiseks meie kauplejatele!

Kokkuvõtteks, tahaksime Teid julgustada alustamaks oma kauplemisteekonda platvormil MetaTrader 5 ning miks mitte proovida tasuta demokontot juba täna?

Juhime tähelepanu, et MT5 platvormi ei saa endiselt sisse logida kehtiva MT4 kontoga, kuna tegemist on teise platvormiga! Kui Te peaksite otsustama liikuda üle kauplema MetaTrader 5 platvormile, tuleks avada uus Trade.MT5 konto ja kanda rahalised vahendid siseülekandega üle vanalt kontolt uuele kontole läbi Kaupleja Kabineti.

Ava konto

Tutvu MT5 Kasutusjuhendiga

Parimate soovidega,

Admiral Markets



Märkused:

1. Juhime tähelepanu, et varasemad instrumendid XAUUSD (Gold Spot) ja XAGUSD (Silver Spot) on Trade.MT5 kontodel alates ülaltoodud kuupäevast viidud üle režiimile "Close Only" ning kõik positsioonid nendel instrumentidel suletakse viimase kauplemishinnaga 13. oktoobril 2017. Instrumendid KULD ja HÕBE on asendusinstrumentidena kauplemiseks kättesaadavad alates 11. septembrist, vastavalt samadel kauplemistingimustel.

2. Juhime tähelepanu, etvastassuunaliste positsioonide avamine samal instrumendil on võimalik ainult pärast 11. septembrit 2017 avatud Trade.MT5 kontodel. Kui Teie MT5 konto oli avatud varem, avage uus konto Kaupleja Kabinetist ning kandke siseülekandega rahalised vahendid üle uuele kontole. Kui vastassuunaliste positsioonidega riskide maandamine ei ole Teie jaoks oluline, siis uut MT5 kontot avama ei pea, kuna kõik muud muudatused rakenduvad ka varasemalt avatud kontodele.

3. Juhime tähelepanu, et MT4 platvormil toimivad ekspertnõustajad, indikaatorid ja skriptid ei tööta platvormil MetaTrader 5, kuna MQL4 ja MQL5 programmeerimiskeeled on erinevad. Soovitame külastada lehekülge MQL5.com ning leida sobivad alternatiivid MT5 platvormile või tellige programmeerijatelt enda vajadustele vastav tarkvaralahendus.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.