MetaTraderi ühilduvuse probleem MacOS Catalinaga

Oktoober 14, 2019 13:19

Head kauplejad,

See sõnum puudutab ainult neid kauplejaid, kes kasutavad kauplemiseks Metatraderi Maci versiooni.

Kahjuks tõi MacOS-i kõige uuem värskendus Catalina kaasa ühilduvusprobleemi, mis ei luba MetaTraderi programmidel enam nimetatud platvormil funktsioneerida. Soovitame oma MacOS platvormi kasutavatel klientidel, kes soovivad kauplemist Maci platvormi jätkata, värskendamine edasi lükata (kuni parandus on saadaval).

Sellest uuendusest juba mõjutatud kliendid saavad kauplemist jätkata meie Metatrader Webtraderi kaudu. Teise võimalusena võite oma Mac-süsteemile lisada teise operatsioonisüsteemina Windowsi. Selleks võib kasutada näiteks virtualiseerimistarkvara nagu Parallels.

Kauplejad, kes kasutavad PC või Windowsi platvormi ei ole mõjutatud ning saavad muretult kauplemist jätkata.

Kui teil on selle probleemi kohta täiendavaid küsimusi, pöörduge meie klienditoe poole.

Parimate soovidega,
Admiral Markets

 

Kaubelge turgudel otse brauseris läbi Webtraderi


Admiral Markets pakub võimalust brauseris MetaTrader 5-ga kaubelda või kogu platvormi TASUTA alla laadida! Saate juurdepääsu reaalajas turuandmetele, tehnilisele analüüsile, professionaalsete kaubandusekspertide ülevaatele ja tuhandetele kauplemisinstrumentidele, millega saate kaubelda ja investeerida. Alustage oma kauplemisteekonda õigesti. Alustamiseks klõpsake alloleval ribareklaamil!

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.