Muudatused Admiral.Classic kontode tingimustes

September 21, 2017 15:15

По-русски

Head Kauplejad,

See teadaanne on suunatud kõikidele klientidele, kellel on "vanemad" kontod, mis töötavad AM-Live serveris. Muudatuste eesmärgiks on pakkuda ajakohasemaid kauplemistingimusi vananenud kontodel, et parandada meie teenuste kvaliteeti ja pakkuda paremat vastavust kehtivatele regulatiivnõuetele ja finantsinstrumentidele vastavalt turgude direktiivi MiFID nõuetele.

NB! Trade.MT4 (ex-Pro) kontode omanikud AM-Live serveris – Teie kontodele rakenduvad mõned tehnilised muudatused ning täpsemat infot leiate punktist nr 2.

Esmaspäeval, 2. oktoobril 2017 rakenduvad meie lipulaeva Trade.MT4 konto kauplemistingimused kõikidele AM-Live serveris töötavatele kontodele.

1. Muudatused Admiral.Classic kontodel

1.1. Laiendatud instrumentide valik

Kaubeldavate instrumentide valik laieneb oluliselt. Praeguse 20 instrumendi asemel saate juurdepääsu Trade.MT4 konto kõikidele instrumentidele, sealhulgas kõik FX valuutapaarid, indeksite, toorainete, aktsiate, võlakirjade ja krüptovaluutade CFD-d!

Täpsemat infot leiate instrumentide spetsifikatsioonist meie koduleheküljel.

1.2. Uus tagatisnõuete süsteem

Tagatisnõuete süsteem muutub samaks nagu Trade.MT4 kontodel, mis põhineb avatud tehingute nominaalväärtusel.

Mis on uue tagatisnõuete süsteemi eelised?

Suurem kindlus kauplemisel, kuna praeguste positsioonide tagatis ei suurene ennem järsult, kui Teie kontojääk jõuab teise tasemeni. Uute tingimuste kohaselt saate oma võimendust täielikult kontrollida, kui kontrollite oma positsiooni suurust.
Teie vahendite tõhusam kasutamine kauplemiseks ilma potentsiaalse kokkupuute vähenemiseta. Uute tingimuste kohaselt suureneb teie potentsiaalne risk alati koos teie vahenditega ja vastupidi.
Suurem vabadus kauplemisel tänu erinevate instrumentide tüüpidele rakenduvate tagatisnõuetele, mis annab teile suurema paindlikkuse erinevate kauplemisstrateegiatega kombineerimisel samal kontol.
Tugevam kaitse negatiivse kontojäägi eest, mis on tingitud võimendusest 1:50 ja mida rakendatakse ennem kauplemissessioonide sulgemist avatud positsioonidel reedeti ja ennem pühasid, eesmärgiga minimaliseerida hinnahüpete võimalikku mõju,
Traditsiooniline, otsene tagatise arvutamine (tutvuge tagatise arvutamise näidetega).

1.3. Kohese tehingute täitmise süsteemi asendamine turupõhise tehingute täitmise süsteemiga

Vananenud tellimuse täideviimine, MetaQuotes vanemast tarkvarast pärinev – Instant Execution – kaob igaveseks. Selle asemel saab kõikide instrumentide (sealhulgas hetkel saadaolevatega) kaubelda Läbi turutäideviimise (STP) režiimis.

Mis on läbi turu täideviimise eelised (STP)?

Uute hindade pakkumised puutuvad – Teie tellimused täidetakse alati hetkel kättesaadava hinnaga, ilma et tekiks uute hindade pakkumisi.
Volatiilsuskaitse seadistused muutuvad turupõhise tehingute täitmise süsteemi kasutuselevõtmisega kättesaadavaks, mille abil saab piirata hindade libisemist, kaitsta kontot suurte hinnahüpete tekkimisel ning liigse volatiilsuse eest.
Läbipaistev tehingute täitmise kvaliteet – võimaldab hinnata üldiselt tehingute täitmise kvaliteeti meie populaarsematel instrumentidel. Tehingute täitmise kvaliteedi leheküljel saab täpsemalt analüüsida hindade libisemisega kaasnevat kulu või määrata hindade libisemise ulatus [tehingukorralduse kommentaari väljale läbi volatiilsuskaitse seadistuste.
Kiirem tehingute täitmine – tehingukorraldused töödeldakse kasutades STP süsteemi, mis töötab suuremal kiirusel.
Parim tehingute täitmine – Tehingukorraldused täidetakse alati parima saadaoleva hinnaga kontrollitud viisil, järgides MiFID nõudeid, mida kinnitavad Big 4' audiitorite arvukad tehnilised auditid.

Oleme viimaste aastate jooksul investeerinud hulgaliselt vahendeid STP mootorite ja tehnilise süsteemi arendamiseks ning usume, et tehingute täitmise kvaliteet on seeläbi tugevalt paranenud. Kasutades volatiilsuskaitse seadistusi saab kasutada kohese tehingute täitmise mudeli täpsust ning samas saada tehingud turupõhiselt täidetud, mis ilma volatiilsuskaitse seadistusteta toimuks hindade libisemise hinnaga.

Juhime tähelepanu, et muudatused mõjutavad ka avatud positsioone ja edasilükatud tellimusi ning seetõttu kohaldatakse ka nendele tehingutele alates 2. oktoobrist 2017 Läbi turu täideviimise süsteem.

1.4. Minimaalsete vahemaade eemaldamine edasilükatult tellimustelt

Limit/Stop määrad, mis piiravad ootel olevate tehingute paigutamist turuhinnale lähemale, kui nõutavad punktid, eemaldatakse täielikult, seega Teid ei piirata enam oma otsustega, mis puudutavad kasumi/kahjumi võtmist või muu ootel oleva tellimusega võrreldes praeguse hinnaga.

1.5. Suurenenud hinnatäpsus

Olemasolevad instrumendid lülitatakse '5-numbrilisele hinnakujundusele, s.t. et minimaalne hinnamuutus EURUSD-l muutub 0.0001-lt 0.00001ni; ja USDJPY-l 0.01-lt 0.001ni, jne. See muudatus vähendab minimaalseid kursivahesid.

1.6. Maksimaalse kursivahe piirangu eemaldamine

Sellised piirangud ei toimi Läbi turu täideviimise tingimuste kohaselt, sest kõik tellimused täidetakse alati turuhinnaga, mida ei saa mõjutada kursivahe seadetega platvormis.

1.7. Maksimaalse tehingumahu suurendamine

Maksimaalne tehingumaht suureneb 100 lotini Forex instrumentidel (hetkel on 50 lotti), võimaldades kauplejatel mugavamalt suuremate kogustega kaubelda.

Me tõesti loodame, et Te hindate ülaltoodud muudatusi ja naudite meie lipulaeva Trade.MT4i kontot, mida on pidevalt arendatud ja täiustatud peale Admiral.Classic konto katkestamist. Selle konto eesmärk on pakkuda parimat võimalikku kauplemiskogemust.

2. Muudatused Trade.MT4 (ex-Pro) kontodele AM-Live Serveris

Juhime tähelepanu, et kõik endised Admiral.Pro konto AM-Live server instrumendid (s.t. need, mille järelliide on Pro) lülitatakse 'Close Only' režiimi 30. oktoobril 2017.

Samal ajal saate täieliku Trade.MT4 instrumentide valiku ilma järelliiteta, sealhulgas uusimad lisandused – nt Euroopa aktsiate CFD-d ja krüptovaluutad. Näiteks, EURUSD lisandub paralleelselt EURUSD-Pro paigutamisega 'Close Only' režiimis, sarnaselt kõikidele teistele instrumentidele

Kauplemissümbolite väljavahetamisega kauplemistingimused ei muutu.

Admiral.Pro instrumentide positsioonid suletakse hiljem, üksikasjalikult eraldi etteteatamisega, ilmselt detsembri lõpus.

Miks on see muudatus vajalik?

Ilmselt olete juba märganud, et meie viimaseid uuendusi – nagu nt CFD-d ja krüptovaluutad -pole lisatud AM-Live serverisse. See on tingitud MetaTrader 4 platvormi piirangutest, mis võimaldab piiratud arvul instrumentide tüüpe.

Enamik instrumentide tüüpe on praegu seotud Admiral.Pro instrumentidega järelliitega – Pro (nt. EURUSD-Pro).

Arvestades ülaltoodud muudatusi Admiral.Classic kontodel (mis kasutavad ühes ja samas serveris ilma järelliiteta sümboleid, nt EURUSD), on vaid üks 'kuldne lahendus, mis võimaldab meil pakkuda Teile täielikku Trade.MT4 konto instrumentide nimekirja: asendades Pro-järelliitega instrumendid standardsete sümbolitega, mis pakuvad klientidele Trade.MT4 vanema serveri pärandit?

Seega me sulgeme kõik, millel on '-Pro' järelliide, sünkroniseerime instrumentide nimekirja Live2 serveriga ja teeme kättesaadavaks nii endistele ex-Pro kontodele ja endistele ex-Classic kontodele, võimaldades seeläbi täielikku Trade.MT4is täielikku AM-Live serveri valikut.

Täname Teid mõistva suhtumise eest ja vabandame vanade kauplemissümbolite väljevahetamisega seotud ebamugavuste pärast.

Parimate soovidega,
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.