Muudatused hinnakirjas! Sissemaksetasude vähendamine & mitteaktiivse kliendi tasu

August 16, 2017 10:05

Head Kliendid,

Alates reedest, 04. augustist 2017, vähendas Admiral Markets sissemaksetega seotud tasusid:

  • Skrill ja NETELLER sissemaksetele lisandub tasu 0.9% sissemakstavast summast (varasemalt 1.5%);
  • TrustPay, Eesti, Leedu ja Läti pangalinkide kasutamisel sissemakse teostamisel lisatasusid ei rakendata.

Nagu alati, püüame pakkuda oma klientidele parimat teenust, parima võimaliku hinna eest ning meil on äärmiselt hea meel, et oleme taas parandanud tingimusi kauplemiseks.

Kui soovite täpsemat ülevaadet, milliseid sissemaksemeetodeid saate kasutada, siis külastage meie koduleheküljel asetsevat sektsiooni Sissemaksed / väljamaksed.

Lisaks soovime teatada, et kauplemiskontodele, millel ei ole toimunud kauplemistegevust enam kui 2 aastat, rakendatakse alates 01.09.2017 mitteaktiivse kliendi tasu. Enamus meie klientidel puudub põhjus muretsemiseks, kuna tasu rakendub vaid neile, kes ei ole viimase 2 aasta jooksul teinud ühtegi tehingut.

Soovite teha "Comeback`i" kauplemises?!

Kutsume kõiki mitteaktiivseid kauplejaid tagasi kauplema, sest:

  • nii ei rakendu mitteaktiivse kliendi tasu,
  • alustades miteeaktiivsel kontol taas kauplemist, tagastatakse eelneva 3 kuu mitteaktiivse kliendi tasu kauplemiskontole.

Juhime tähelepanu, et mitteaktiivse konto jääk ei saa muutuda negatiivseks. Kui kauplemiskonto jääk on väiksem, kui mitteaktiivse kliendi tasu, toimub tasu debiteerimine vaba jäägi ulatuses.

Ka Üldtingimustes toimuvad muudatused seoses mitteaktiivse kliendi tasuga, mis hakkavad kehtivad alates 01.09.2017. Muutunud üldtingimustega on võimalik tutvuda siin.

Muudatused, mis puudutavad mitteaktiivse kliendi tasu:

  • Alates 01.09.2017, kui kliendi kontol ei ole 24 kuu jooksul olnud kauplemistegevust (alates viimase tehingu tegemisele järgnevast päevast), rakendub hinnakirjas toodud mitteaktiivse kliendi tasu, milleks on 10.00 € kuus (või ekvivalent teises valuutas).
  • Tasu võetakse igakuiselt kliendi konto positiivselt jäägilt. Mitteaktiivse kliendi tasu arvestatakse kliendi iga mitteaktiivse konto pealt. See tähendab, et mitteaktiivse kliendi tasu on seotud iga kliendi kontoga, mitte kliendi isikuga.

Enne mitteaktiivse kliendi tasu debiteerimist teeb Admiral Markets mõistlikud jõupingutused kliendiga ühenduse võtmiseks informeerimaks tasu rakendamisest. Kliendi kohustuseks on hoida AM'ile teada antud kontaktandmeid iga ajal uuendatuna.

Otsite ideid kauplemiseks?

Et teha oma "comeback" kauplemises, otsite kindlasti ideid tehingute teostamiseks! Võtke osa meie tasuta iganädalastest veebikoolitustest, kus teostatakse turgude iganädalast ülevaadet ning reaalajas turuanalüüse nii fundamentaalset, tehnilist kui ka laineanalüüsi ja seda erinevate finantsinstrumentidega.

Täiendavate küsimuste tekkimisel võtke meiega ühendust.



Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.