Muudatused tagatisnõuetele

Jaanuar 19, 2017 18:45

Head Kauplejad

Juhime tähelepanu seoses muudatustega tagatisnõuetele. Eesseisvad muudatused on järgmised:

1. Avatud positsioonide ümber arvutamine

Alates 09. jaanuarist 2017 muutuvad tagatise arvutamise tingimused Trade.MT4 ja Zero.MT4 kontodel vastavalt kehtestatud tagatisnõuetele. See on osaks 21-22.01.2017 planeeritud hooldustöödele.

Rekalkulatsiooni põhjuseks on asjaolu, et uued tagatisnõuded võimaldavad väiksemate summadega kasutada suuremat võimendust, mis muudab kättesaadavaks populaarseimad instrumendid nagu DAX30, GOLD, USDCHF jne. Hetkel klientidel ei ole võimalik vähendada tagatisnõudeid vanadele positsioonidele.

Kui Teil on avatud suuremad positsioonid enne 09.01.2017, palume veenduda piisavate vahendite olemasolus kauplemiskontodel tulenevalt tagatisnõuetele. Sellest tulenevalt võib rakenduda võimendus 1:50 ja/või 1:10 osadele suurematele positsioonidele.

Lisaks juhime tähelepanu, et antud muudatused ei puuduta Admiral. Markets (ex-Pro) kontosid AM-Live3 serveris - kuniks uued tagatisnõuded ei ole n endel kontodel kohaldatud.

2. Kauplemissessiooni sulgemise eelsed tagatisnõuete muudatused

Alates reedest, 20.01.2017 on kauplemissessiooni sulgemise eelsed tagatisnõuded järgnevad:

Kui positsioon mistahes instrumendil on avatud või suletud (täielikult või osaliselt) Trade.MT4 või Zero.MT4 kontol tunni aja jooksul ennem reedest kauplemissessiooni sulgemist , rakendub kõikidel positsioonidele võimendus 1:50. See hõlmab avatud positsioone ennem sulgemist aga ei rakendu väiksematele võimendustele (1:10).

Palume tutvuda instrumentide spetsifikatsiooniga meie kodulehelüljel.

1:50 tehingutele kehtib fikseeritud võimendus, mis on avatud viimase tunni jooksul enne reedese kauplemissessiooni sulgemist. Esmaspäeval kauplemissessiooni avanedes rakendub võimendus nendele positsioonidele, mis mõjutavad nende nominaalväärtust üldiste tagatisnõuete järgi.

Nädalavahetuse ümberarvutused võivad ka mõjutada määratud võimendust Kaupleja Kabinetis.

Juhime ka tähelepanu, et ülaltoodud tingimused võivad rakenduda muudel tööpäevadel, juhul kui on tegu nt riigipühadega, mis mõjutavad kauplemissessioone. Kui selline olukord peaks ilmnema, teavitame Teid koheselt.

3. Maksimaalse võimenduse valimine Kaubleja Kabinetis

Trade.MT4 ja Zero.MT4 kontode kliendid saavad ise võimendust suurendada või vähendada klikates võimenduse peale konto seadete all Kaupleja Kabinetis. Kõik võimenduse valikud on saadaval sõltumata kontojäägist.

Juhime tähelepanu, et kontol võimenduse muutmine omab koheselt mõju avatud positsioonide tagatisele, seega on rangelt soovitatud kontrollida avatud positsioone, juhul kui soovid vähendada maksimaalselt võimendust.

Täiendavate küsimuste korral võtke ühendust meie klienditoega telefonil 6 309 300 või saatke e-mail klienditugi@admiralmarkets.ee.

Parimate soovidega,

Admiral Markets



Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.