Muudatused tagatisnõuetes seoses Kataloonia presidendi kõnega

Oktoober 10, 2017 17:30

Head Kauplejad,

Täna kell 19:00 EET peab kataloonia president Carles Puigdemont olulise kõne. Õhus on õht, et president kasutab seda võimalust, et kuulutada välja Kataloonia iseseisvus ning eraldumine Hispaaniast. Kui selline olukord peaks tekkima, võib oodata suuremaid hinnahüppeid ning kõrgemat turu volatiilsust.

Selleks, et kaitsa kliente negatiivsete kontojääkide tekkimise eest, muutuvad tagatisnõuded teisipäeval, 10. oktoobril 2017 kell 18:00 EET kuni 23:59 EET alljärgnevalt:

Maksimaalseks võimenduseks on 1:200 järgmistele instrumentidele:

Kõik valuutapaarid ning indeksid [ASX200], [DAX30], [DJI30], [FTSE100]

Maksimaalseks võimenduseks on 1:50 järgmistele instrumentidele:

[AEX25], [CAC40], [MDAX50], [SMI20], [STOXX50], [TECDAX30], #Bund, #USTNote

Palume kontrollida kauplemiskonto tagatise taset ning avatud positsioone nende instrumentidega, kuna uued tagatisnõuded rakenduvad ka varasemalt avatud tehingutele. Vajadusel tutvuge ka sissemaksete võimalustega, kus mõnede maksemeetodite vahendusel jõuab raha kauplemiskontole koheselt.

Lisaks soovitame tutvuda riskijuhtimise põhimõtetega meie koduleheküljel.

Täiendavate küsimuste korral võtke ühendust meie klienditoega.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.