Muudatused tagatisnõuetes seoses Saksamaa ja Uus-Meremaa valimistega

September 22, 2017 18:09

Head Kauplejad,

Sel nädalavahetusel leiavad aset Saksamaa ning Uus-Meremaa valimised, mis võivad põhjustada suuremat volatiilsust teatud Forex ja CFD instrumentide seas.

Vastutustundliku maaklerina on meil kohustus anda endast parim, et teavitada oma kauplejad sündmustest, mis võivad mõjutada turge, nagu näiteks Saksamaa ja Uus-Meremaa valimised ning mis võivad avaldada potensiaalset mõju instrumentidele nagu EUR ja NZD, samuti korrelatsioonis olevatele valuutadele nagu GBP. Sellest tulenevalt võib turgudel valimiste ajal või peale seda esineda tavapärasest madalam likviidsus, mis võib kaasa tuua rohkem tagasilükatud tehinguid ja hindade libisemist.

Valmistest tulenevalt rakenduvad reedel, 22. septembril kell 21:00 EET kuni esmaspäevani, 25. september, kell 10:00 EET järgmised muutunud tagatisnõuded:

  • FX peamised, FX vähesed, FX eksootilised & CHF-iga seotud valuutapaarid - maksimaalne võimendus vähendatud 1:200-le.
  • [ASX200], [DAX30], [DJI30], [FTSE100], #Bund, #USTNote - maksimaalne võimendus vähendatud 1:100-le.
  • [AEX25], [CAC40], [IBEX35], [MDAX50], [TECDAX30], [OBX25], [SMI20], [STOXX50] - maksimaalne võimendus vähendatud 1:50-le.

Juhime tähelepanu, et muudatused rakenduvad kõikidele positsioonidele, sealhulgas positsioonidele, mis olid avatud juba enne vastavate tingimuste rakendumist.

Juhime tähelepanu, et ülaltoodud maksimaalse võimenduse muudatused ei asenda hetkel kehtivaid reedeõhtuseid tagatisnõuete eritingimusi, mis on täpsemalt kirjeldatud instrumentide spetsifikatsioonis

Lisaks võivad sel perioodil mõned instrumendid minna lühikese etteteatamisega reziimi "Close only", mis tähendab, et antud instrumendiga võib uute positsioonide avamine olla ajutiselt peatatud.

Täpsema informatsiooni saamiseks Saksamaa üldvalmiste kohta leiate siit.

Kui Teil tekib täiendavaid küsimusi, siis võtke ühendust meie klienditoega.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.