Nasdaq tervitab Admiral Markets AS-i Nasdaq Baltic võlakirjade nimekirjas

Jaanuar 12, 2018 14:23

Head Kauplejad,

Meil on väga hea meel teatada, et alates 11. jaanuarist 2018 on Nasdaq Baltic võlakirjaturul võimalik kaubelda Admiral Markets AS-i võlakirjadega.

"Admiral Markets on kasvanud Eesti ettevõttest globaalseks online-kauplemisplatvormiks ja olen rõõmus, et nad on valinud börsi oma edasise kasvu rahastamiseks," ütles Nasdaq Tallinna börsi juht Kaarel Ots. „Lisaks on hea näha, et börsile pürgivad ettevõtted suunavad oma väärtpaberipakkumisi järjest enam jaeinvestoritele. Admiral Markets on suurepärane näide, pakkudes investeerimiseks võlakirju nimiväärtusega 100 eurot."

Admiral Markets korraldas investoritele avaliku võlakirjapakkumise, mille käigus märkis väärtpabereid kokku 306 investorit enam kui 1,8 miljoni euro eest. Ühe võlakirja nominaalväärtuseks on 100 €, intressimäär 8% ja intressimakseid tehakse kaks korda aastas. Võlakirjade tähtaeg on 28. detsember 2027.

"Finantssektoris tegutseval äriühingul peab olema mitu kapitali kaasamise allikat. Börsil noteerimine muudab meie ettevõtte läbipaistvamaks ja suurendab meie profiili potentsiaalsete investorite seas," ütles Admiral Markets AS juhatuse liige Sergei Bogatenkov. "Turg pakub meile praegu atraktiivset intressimäära koos likviidsusega ja me tahame olla kindlad, et me seda pakkumist kasutame. Me kasutame raha, et tugevdada oma positsiooni turgudel, kus me juba tegutseme, suurendada oma kliendibaasi ja oma klientide varasid ning lõpuks saada selle sektori 10 juhtiva ettevõtte sekka."

Rohkem informatsiooni allutatud võlakirjade kohta leiate leheküljelt: admiralmarketsgroup.com/bonds/.

Juhime tähelepanu: Teatist ei tohiks käsitleda investeerimisnõuandena, konsultatsiooni või muu teenuse osutamisena.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.