Admiral Markets valiti Saksamaa parimaks CFD maakleriks 2019

Veebruar 06, 2019 18:38


Meil on hea meel teatada, et Admiral Markets UK Ltd nimetati Deutsches Kundeninstituti (DKI) poolt Saksamaa parimaks CFD maakleriks 2019 - Best CFD Broker 2019!
JAH, me tegime seda jälle - juba neljandat aastat on Admiral Marketsit tunnustatud Saksamaa parima CFD maaklerina.

Admiral Marketsi Saksamaa kontor võitis maksimaalsed 5 tärni DKI 2019 CFD Maaklerite Kliendiküsitluses, kus osales 1105 aktiivset kauplejat. Küsitluses, mis kestis ajavahemikul oktoober 2018 - jaanuar 2019, paluti aktiivsetel CFD kauplejatel anda hinnangut eelistatud CFD maakleri kohta, hinnates maaklerit kauplemise, klienditeeninduse, kauplemisplatvormi, value for money suhte, üleüldise kliendirahulolu ja mobiilse kauplemise kategooriates.

"Meil on taaskord rõõm saada tunnustust Saksamaa parima CFD maaklerina," ütles Jens Chrzanowski, Admiral Markets Group AS juhatuse liige. "Enam kui 1000 aktiivset kauplejat hääletas Admiral Marketsi esimeseks või teiseks erinevates kategooriates ja see tähendab, et meie jõupingutused pakkuda parimaid kauplemistingimusi, kasutajakogemust ja klienditeenindust kannavad vilja".

Lisaks parima CFD maakleri auhinnale võitis Admiral Markets esikoha ka kauplemise, kliendirahulolu ja value for money kategooriates ning teise koha kauplemisplatvormi ja orderite valikute/võimaluste kategooriates.

"Soovime tänada kõiki kauplejaid, kes hääletasid Admiral Marketsi poolt - see motiveerib jätkama tööd selle nimel, et pakkuda veelgi paremat kauplemiskogemust," ütles Jens Chrzanowski.

Kaubelge auhinnatud maakleriga

Kas olete valmis kauplema tunnustatud maakleriga? Sel juhul avage konto ja öelge JAH meie seni parimale pakkumisele:

  • Parimad kursivahed läbi aegade: keskmised kursivahed alates 0,6 pipsi EUR/USD valuutapaari puhul ja kõigest 0,8 pipsi kauplemisel DAX30-ga.
  • Meie parimad kauplemistingimused: puuduvad minimaalsed stop määrad ja dealing desk; väikesed minimaalsed sissemaksed ja ülikiire tehingute täideviimine.
  • Maailma parim kauplemisplatvorm MetaTrader: Valige MetaTrader 4 või MetaTrader 5 ja täiendage neid lisarakendusega Admiral Markets Supreme Edition.

See materjal ei sisalda ega seda ei tohiks tõlgendada investeerimisnõuande või -soovitusena ega finantsinstrumentidega tehtavate tehingute pakkumisena. Juhime tähelepanu, et see kauplemisanalüüs ei ole usaldusväärne näitaja mistahes praegusele või tulevasele turukäitumisele, kuna asjaolud võivad aja jooksul muutuda. Enne investeerimisotsuste tegemist soovitame pidada nõu sõltumatu finantsnõustajaga ning teadvustada endale täielikult kauplemisel kaasnevaid riske.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.