Poola iseseisvuspäev: muudatused kauplemisaegades

November 09, 2018 18:42

Hea kaupleja!

Juhime tähelepanu, et seoses Poola iseseisvuspäeva pühaga ei saa 12.11.2018 kaubelda WIG20 indeksfutuuride CFD-dega. Kauplemine jätkub vastavalt tavapärastele kauplemisaegadele 13.11.2018.

Admiral Markets pakub kauplemiseks 16 sularaha indeksit ja lisaks kolme indeksfutuuri, rääkimata enam kui 40-st valuutapaarist ja tuhandetest aktsiatest, seega jätkub kauplemiseks palju võimalusi. Tutvuge kõikide toodetega.

NB "Tavalised kauplemisajad" võivad vastavalt instrumendile erineda. Iga instrumendi täpsed kauplemisajad leiate instrumentide spetsifikatsioonist.

Juhime tähelepanu, et avatud ja ootel positsioonide säilitamisega pühade ajal kaasneb kõrgem risk. Kauplemisajad võivad muutuda sõltuvalt börside või liikviidsuspakkujate tingimustest. Lisaks võivad madala likviidsuse tingimustes olla kursivahed tavapärasest kõrgemad.

Parimate soovidega

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.