Prantsusmaal, Belgias ja Hispaanias pikendati lühikeseks müümise keeldu

Aprill 16, 2020 20:56

Head kauplejad!

Prantsusmaa, Hispaania ja Belgia finantsregulaatorid on pikendanud aktsiate- ja indekstoodete lühikeseks müügi keeldu kuni 19. maini 2020.

Seetõttu kaubeldakse järgmiste instrumentidega ainult läbi pikkade positsioonide:

  • Hispaania - IBEX35 indeksi CFD-d (nii sularahaindeksitel kui ka futuurlepingutel põhinevad tehingud) ja aktsiate CFD-d
  • Belgia - Aktsiate CFD-d.
  • Prantsusmaa - CAC40 indeksi CFD-d (nii sularahaindeksitel kui ka futuurlepingutel põhinevad tehingud) ja aktsiate CFD-d.

Kui instrumendid on kaubeldavadi ainult pikkade positsioonide režiimis (long-only), siis võime aktsepteerida ainult selliseid tehinguid, mis realiseeruvad teie lühikeste netopositsioonide ("müügipositsioonide") vähendamises (osaline või täielik juba eelnevalt avatud lühikeste positsioonide sulgemine) või teie ostupositsioonide suurendamises (olemasolevate pikkade positsioonide suurendamine või täiesti uute pikkade positsioonide avamine).

Kohaldatavaid piiranguid võidakse pikendada perioodiks, mida reguleerivad asutused peavad vajalikuks finantsturgude stabiilsuse ja nõuetekohase toimimise tagamiseks.

Parimate soovidega,
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.