Rekordiline osavõtt aasta kauplemisüritusel World of Trading 2015

Detsember 14, 2015 11:42

Saksamaa suurimat ja populaarseimat kauplemisüritust „World of Trading" külastas sel aastal rekordilised 8000 kauplemishuvilist.

Admiral Markets oli teist aastat järjest messi 11 aastases ajaloos ürituse hõbesponsoriks ning kauplejate aasta kõige tähtsamal sündmusel osaleti juba neljandat korda.

Üritus toimus sel aastal 20-21 novembril, mida Admiral Markets Saksamaa juht Jens Chrzanowski nimetas valuutade ja CFD-dega kauplejate „avatud foorumiks".

"Admiral Markets on spetsialist valuutade ja CFD-de maaklerluses, kus eriti head tingimused on loodud Saksamaa populaarseima instrumendi DAX30 indeksi CFD-dega kauplemiseks. Messiürituse külastajad koos meie Forex/CFD spetsialistidega moodustavad suurepärase koosluse, mida meil on rõõm omalt poolt toetada," sõnas Mr Chrzanowski.

Admiral Markets`i messiboksi külastas sel aastal palju entusiastlikke kauplejaid, kus enim tähelepanu pälvisid kauplemismaailma 'George Clooney' a.k.a Jochen Schmidti seminarid ning Admiral Markets`i uusimate lisanduvate indikaatorite tutvustused.

"Tutvustasime uusi indikaatorite lahendusi, mis saavad peagi kättesaadavaks kõikidele meie klientidele. Üritusel osalejate tagasiside oli suurepärane – mitmeid kauplejad planeerivad uusi indikaatoreid koheselt kasutama hakata," lausus Jens.

Küll aga ei olnud lisanduv indikaatorite pakett meie ainuke uus toode, mis külastajates huvi tekitas. "Me oleme MetaTrader 4 maakler, kuid meie MT4 on eriline, kuna sellega kaasneb rohkem kui 60 erilist lisavõimalust kauplemiseks. Kui me tutvustasime põgusalt detsembris lisanduvaid rakendusi nagu tehingukorralduste ajaloo indikaator, innovaatiline kellaajal põhinev Stop tehingukorraldus või Pivot ja Renko graafikud – levis üldine arvamus, et sooviks juba varem neid kasutama hakata."

Kauplemismaailma George Clooney jagab publikule professionaalseid teadmisi kauplemisest

Mr Chrzanowski väljendas soovi osaleda messil kindlasti ka uuel aastal öeldes, et selline üritus on suurepärane võimalus kauplejatel teineteisega kohtuda, jagada üksteisele teadmisi ja õpetusi.

"Kauplejad on tihti tagasihoidlikud ja tegutsevad üksi, kuid üritus World of Trading toob kauplejate kogukonna kokku, mis lõppkokkuvõttes toob kasu kõigile. Lisaks on see hea võimalus meile kui maaklerile selgitada ja tutvustada enda suurepäraseid teenuseid, kuna kliendid tahavad teada, kellega nad äri ajavad," lisas Jens.

"Sellel maakleril on nägu," sõnas Jens Chrzanowski. Tutvuge Admiral Markets Saksamaa meeskonnaga erinevatel kauplemisüritustel Saksamaal või iganädalastel webinaridel.

Täiendavate küsimustel korral võtke meiega ühendust e-mailiga pr@admiralmarkets.com

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.