Riigipühad Venemaal: Muudatused kauplemisaegades

Märts 07, 2018 13:41

Head Kauplejad,

Juhime tähelepanu, et seoses pühadega Venemaal on 08.03.2018 rublaga seotud valuutapaaridega (RUB) kauplemine ajutiselt peatatud.

Täpsem informatsioon:


Neljapäev, 8. märts

Reede, 9. märts

EURRUB

Suletud

Tavapärased kauplemisajad

USDRUB

Suletud

Tavapärased kauplemisajad

NB! "Tavapärased kauplemisajad" sõltuvad instrumendist. Palun tutvuge meie Instrumentide spetsifikatsiooniga.

Lisaks juhime tähelepanu, et kauplemisega pühade ajal kaasneb tavapärasest kõrgem risk ning kauplemissessioonide ajakava võib muutuda sõltuvalt likviidsuspakkujate tingimustest. Lisaks võivad madala likviidsuse tingimustes olla kursivahed tavapärasest kõrgemad.

Olulisemate finantsuudistega hoidke end kursis jälgides meie Forex`i kalendrit.

Päevakauplemise näpunäited: Uued, värsked ideed


Rublaga seotud valuutapaarid on kauplemiseks suletud, kuid paljud on avatud! Igal esmaspäeva hommikul viivad erinevad oma ala professionaalid läbi reaalajas veebikoolitusi. Kõigest 20 minuti pikkune reaalajas veebikoolitus jagab "päevakauplemise näpunäiteid' – täna EUR/USD, homme kuld, ülehomme Bitcoin. Kui Sa otsid värskeid kauplemisideid – oled need just leidnud! Liituge reaalajas koolitustega või järelvaadake meie veebikoolitusi YouTube kanalilt.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.