Riskihoiatus: pinged Põhja-Korea ja USA vahel kasvavad

August 18, 2017 11:28

Head Kauplejad,

Soovime Teid informeerida, et seoses Põhja-Korea ja USA vaheliste pingete kasvamisega võib olukorra eskaleerumine finantsturgudele kaasa tuua väga tugevat volatiilsust ning mõjutada ka meie kauplemistingimusi.

Kui mingilgi määral peaks aset leidma sõjaline tegevus, võib see avaldada olulist mõju kõikidele finantsinstrumentidele, mis omakorda võib kaasa tuua suuri hinnahüppeid, hindade libisemist ning võimalikke negatiivseid kontojääke.

Selleks, et kaitsta kliente nende potentsiaalsete riskide eest, võime ajutiselt muuta tagatisnõudeid ning lisada instrumente režiimi "Close only", millega uute tehingute avamine ei pruugi olla ajutiselt võimalik.

Lisaks soovitame ärevamatel aegadel mitte võtta liigseid riske ning hoida konto tagatise tase stabiilne. Riskijuhtimise põhimõtetega saate täpsemalt tutvuda ka meie koduleheküljel.

Täiendavate küsimuste korral võtke ühendust klienditoega.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.