Riskijuhtimine fookuses

September 17, 2015 11:47

Head kauplejad,

Admiral Markets peab oluliseks, et Forex turul kauplemisega kaasnevad riskid oleksid klientidele selged ja arusaadavad. Sellest tulenevalt oleme täiendanud oma kodulehekülge ja negatiivse kontojäägi poliitikat, et tagada klientide parem valmisolek ootamatusteks.

Ülevaade riskijuhtimisest

2015. a septembris lisasime koduleheküljele uue rubriigi, mis annab hea ülevaate riskijuhtimisest - mis see on, miks see on kauplemisel valuutade ja CFD-dega oluline ning kuidas riske juhtida.

Uuendatud negatiivse kontojäägi poliitika

Otsustasime lihtsustada negatiivse kontojäägi poliitika põhimõtteid, mille uuendatud versioon koos teiste vajalike dokumentidega on kättesaadav meie koduleheküljel. Seega, kui Teie Trade.MT4 tüüpi kontol on tavapärase kauplemistegevuse käigus tekkinud negatiivne kontojääk (nt nädalavahetusel tekkinud "gap`i" mõjul), kompenseeritakse kontojäägi negatiivne osa vastavalt poliitika tingimustele.

Palume Teil tutvuda riskijuhtimise põhimõtete ja uuendatud negatiivse kontojäägi poliitikaga.

Täiendavate küsimuste korral võtke meiega ühendust!

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.