Sergei Bogatenkov - nominent aasta mõjukaima finantsjuhi tiitlile

Veebruar 12, 2018 13:04

Foto: Urmas Kamdron

Head Kauplejad,

Meil on suur rõõm teatada, et Admiral Marketsi CEO ja CFO Sergei Bogatenkov valiti Äripäeva ja BIG4 Audiitorbüroode poolt kuue finalisti hulka Mõjukaima Finantsjuhi väljakuulutamisel.

Sergei Bogatenkov valiti nominentide hulka suuresti seetõttu, et tema juhtimisel tegutseb Admiral Markets üle maailma ning on kasvanud tõeliselt globaalseks ettevõtteks. Üks eriti märkimisväärne algatus, mille eest ta oli otseselt vastutav, oli Admiral Markets ASi hiljutine avalik võlakirjaemisssioon ja Nasdac Baltic võlakirjaturule sisenemine. Seda avalikku võlakirjaemissiooni on peetud väga julgeks ja suureks sammuks ettevõtte arengus.

"Olen tagasihoidlik, et mind on valitud Äripäeva ja BIG4 audiitorbüroode poolt kuue nominendi hulka Mõjukaima Finantsjuhi väljakuulutamisel. Admiral Markets on viimasel paari aasta jooksul tohutult kasvanud ja jätkab seda eeskätt tänu meie andekale ja pühendunud meeskonnale. Pealegi, pärast Nasdaqile jõudmist, on meie ettevõte läbipaistvam ja huvitavam potentsiaalsete investorite jaoks.", ütles Sergei Bogatenkov, Admiral Markets CEO ja CFO.

Juba 6 nominendi hulka jõudmine tõstab Äripäeva CFO Toomas Truuverki sõnul esile nominentide edasipüüdlikkuse, suurepärase juhtimisoskuse keerulistes olukordades - näiteks ettevõtluse edendamine globaalselt või tehnoloogia kiire areng.Äripäeva ja BIG4 Audiitorbürood valisid kõigepealt 15 CFO-d, kellest omakorda 6 finalisti kutsutakse 12.aprillil, Pärnu Finantskonverentsile, kus kuulutatakse välja võitja.

 

 

 

Lisateavet kandidaatide ja konverentsi kohta lugege ametlikust teadandest.

 

Parimate soovidega ,

Admiral Markets



Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.