SNAPCHAT ja muudatused USA aktsiate CFD-dega kauplemisel

Märts 21, 2017 14:51

Head Kauplejad,

Meie eelnevad kauplemistingimuste muudatused CFD-dega kauplemisel on inspireerinud väga paljusid kliente suurendama oma tehinguaktiivsust.

Soovime tõsta klientide rahulolu meie teenuste kasutamisel ning otsustasime parandada CFD-dega kauplemistingimusi veelgi enam - uuendused kehtivad alates teisipäevast, 14. märtsist 2017.

Uus aktsiate CFD-de instrument

Anname teada, et lisasime kaubeldavate akatsiate CFD-de nimekirja uue instrumendi Snap Inc. (Snapchat) - #SNAP. Snapchat on loodud aastal 2011 ning on populaarne sõnumite platvorm ja sotsiaalvõrgustik, mis on mõeldud nutitelefonide kasutajatele. Täna vaadatakse hinnanguliselt Snapchat´i videosid üle 7 miljardi korra päevas, mis muudab Snapchat`i sotsiaalmeedia valdkonnas üheks turuliidriks.

Uus instrument on kättesaadav ainult Trade.MT4 tüüpi kontodele, mis töötavad kauplemisserveris AM-Live2. Uut instrumenti ei lisata kontodele, mis töötavad serverites AM-Live ja AM-Live3. Kui Teil on avatud veel vana Admiral.Pro kauplemiskonto, tuleks avada uus Trade.MT4 tüüpi konto ning kanda rahalised vahendid Kaupleja Kabinetist üle uuele kontole.

Muudatused USA aktsiate CFD-dega kauplemisel

Kuid see ei ole veel kõik! Alates esmaspäevast, 20. märtsist 2017 toimuvad muudatused USA aktsiate CFD-de kauplemistingimustes. Vähendame minimaalset komisjonitasu, minimaalset tehingumahtu, tehingumahu sammu ning minimaalse lepingu 1 punkti väärtust, mis võimaldab kaubelda väiksemate lepingutega alates 1 aktsia CFD-st.

Peamised muudatused

  • Minimaalne komisjonitasu – 2 punkti (kokku tehingu avamise ja sulgemise eest)
  • Uus minimaalne lepingumaht – 2 USD (kokku tehingu avamise ja sulgemise eest)
  • Uus tehingumahu samm – 1 aktsia CFD
  • Uus minimaalse lepingu 1 punkti väärtus – 0.01 USD
  • 3- päeva Swap – Reedel
  • Uued kauplemisajad (EET) – Esmaspäevast - reedeni kell 16:35–23:00*

Admiral Markets hoolib oma klientidest. Kui Teil tekib täiendavaid küsimusi või soovite lisainformatsiooni, saatke meile email, helistage numbril +372 6 309 300 või külastage meid kontoris aadressil Ahtri 6a, Tallinn.

* Juhime tähelepanu, et USA läheb üle suveajale ning vahemikus (12.03.2016 kuni 26.03.2016) toimuvad igapäevased pausid kauplemises 1 tunni võrra varem kui tavaliselt (s.t kauplemine algab ja lõppeb varem).

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.