Tagatise kalkulaator - nüüd MT4 lisarakenduses Supreme!

Juuni 12, 2015 16:37

Lugupeetud Kauplejad,

2015. aastal oleme edukalt jätkanud MetaTrader 4 Supreme lisarakenduse täiendamist. Tutvustame Teile kahte uut MT4 Supreme Mini Terminali lisandunud tööriista, mis muudavad kauplemise lihtsamaks ja mugavamaks.

Tagatise kalkulaator (Margin Calculator)

Nüüdsest on võimalik otse MT4 platvormist välja arvutada vajalik tagatis tehingu avamiseks. Võrreldes tavaliste veebipõhiste kalkulaatoritega, võtab tagatise kalkulaator arvesse ka varasemalt avatud positsioone, tuvastab ära riskide maandamise tehingud (hedged positions) ning arvestab automaatselt kontole valitud võimendust. Kasutage kalkulaatorit erinevate instrumentidega kauplemisel, et leida endale sobiv tehingumaht.

 

 

Riski kalkulaator (Risk Calculator)

Riski kalkulaatori abil on võimalik arvutada välja rahaline risk tehingute tegemisel konto valuutas. Lisaks aitab see arvutada tehingu nõutava tagatise ning vaba tagatise peale tehingu avamist. Rahalist riski saab määrata ka protsendina kapitalist või protsendina kontojäägist.Enam pole tarvis vastavaid arvutusi ise teha. Piisab sellest, kui sisestada Stop-Lossi kaugus punktides ning maksimaalne aktsepteeritav rahaline risk. Sisestatud andmete põhjal arvutab kalkulaator sobiva tehingumahu ning tehingu saab avada vaid mõne klikiga.

 

MetaTrader 4 lisarakendus Supreme pakub rohkem kui 60 erinevat lisavaõimalust või abivahendit kauplemiseks. MT4 Supreme lisarakenduse saab tasuta alla laadida meie koduleheküljelt. Vii kauplemine uuele tasemele ning lae alla MetaTrader 4 Supreme juba täna!

Parimate soovidega,
Admiral Markets

"Fin Tech" - Üks viimaseid trende finantsturgudel on teenuste täiendamine innovaatilise tehnoloogiaga. Admiral Markets on üks juhtivaid uuendustele fokusseeritud teenusepakkujaid kogu maailmas. Oleme alati avatud uutele ideedele ning kui soovite kaasa aidata teenuste arendamises, saatke meile oma soovitused e-mailile supreme@admiralmarkets.com.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.