Tagatisnõuded muutuvad seoses olukorraga Kreekas 2015.07.03

Juuli 03, 2015 09:41


Lugupeetud Kauplejad,

Seoses Kreeka ümber toimuva ebakindluse ja määramatusega, võib lähiajal oodata eurole väga tugevat volatiilsust ning sellega seoses muutuvad Admiral Markets`is tagatisnõuded reedel, 3. juulil kell 18:00 (GMT). Tagatisnõuded tõusevad ajutiselt kõikidele kaubeldavatele instrumentidele 2 korda. Näiteks, kui eelnevalt oli tagatis 2% tehingumahust, siis pärast muudatust on nõutavaks tagatiseks 4%. Tagatisnõuded vaadatakse uuesti üle pühapäeval, 5. juulil kell 22.15 (GMT).

Juhime tähelepanu, et ebanormaalsetes turutingimustes kauplemisel kaasneb märkimisväärselt kõrgem risk ning madala likviidsuse tingimustes võivad kursivahed olla tavapärasest kõrgemad. Lisaks võib tehingute täitmisel esineda hindade libisemist (slippage), mis võib kaasa tuua tehingu avamise ebasoodsama hinnaga.

Kui Teil on hetkel avatud tehingud või planeerite avada uusi suure võimendusega positsioone, palume tehingute maht ning kauplemiskonto jääk viia vastavusse uute tagatisnõuetega.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.