Tähtis teadaanne seoses toornafta CFD-dega

Aprill 22, 2020 15:40

Head kauplejad!

Võttes arvesse toornafta rekordilist volatiilsust ja negatiivsete hindade esinemist USA naftaturul, palume teil arvestada järgmiste muudatustega kauplemistingimustes:

1. Üleöötasud (SWAP tasud)

Tuletame kõigile nafaturgudel kauplevatele investoritele meelde, et spot instrumentide CFD-de SWAP tasud muutuvad märkimisväärselt senikaua, kuni nafta pakkumine ja nõudlus püsib tasakaalust väljas.

Info kohaldatavate vahetustehingute (SWAP) väärtuste ja muude kauplemistingimuste kohta leiate meie veebisaidilt Instrumentide spesifikatsioon. Palun kontrollige tingimusi enne uute positsioonide avamist või olemasolevate positsioonide suurendamist.

2. Uued instrumendid

Uued futuuride CFD-d on kauplemiseks saadaval läbi Trade.MT5 konto alates 22. aprillist 2020:

  1. _CrudeOilUK_Z0 - Brenti toornafta futuuride CFD, detsember 2020
  2. _CrudeOilUS_Z0 - WTI toornafta futuuride CFD, detsember 2020

3. Maksimaalse kokkupuute limiit

Kõigi toornafta hindade (spot ja futuurid) suhtes kohaldatakse maksimaalset piirnormi (20 000 eurot või sellega samaväärne summa muus valuutas).

Maksimaalne piirväärtus on positsiooni suurim absoluutväärtus, mida teil on lubatud oma kontol arvesse võtta. Kui praegune WTI hetkehind on 8,60 USA dollarit (umbes 8 eurot) ja iga meie leping (st 1 lot) esindab 100 barrelit naftat, siis on teil võimalik avada kuni 20 000 EUR / 8 eurot / 100 = 25 lot suurusega tehing.

4. Hädaolukorra plaan

  1. Kui toornafta CFD-de hinnad langevad alla 5 USA dollari, lubame ainult sulgemist võimaldavaid tellimusi ja lõpetame uute ostutehingute vastuvõtmise.
  2. Kui toornafta hinnavahelepingute hinnad langevad 0 USA dollarini, peatame nende hinnavahelepingute hinnastamise, sulgeme kõik positsioonid turuhindadega ja tühistame kõik ootel tellimused.

Soovitame väga hoolikalt hinnata oma riskivalmidust, kuna toornaftat ümbritsev turuolukord on väga ebastabiilne. Kaubelge vastutustundlikult!


Parimate soovidega,
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.