Tasuta krediidimaksete tutvustus

Jaanuar 16, 2018 11:19

Head Kauplejad,

Nagu juba teate, teeme järjepidevalt tööd selle nimel, et pakkuda parimat võimalikku kauplemiskogemust, mis hõlbustaks sissemaksete tegemist, muutes need nii kiireks, lihtsaks ja mugavaks kui võimalik.

Sellest tulenevalt on meil hea meel teatada, et sissemaksed krediitkaardi vahendusel on nüüd 100% tasuta.

Alates 15. jaanuarist 2018 on kõik krediitkaardimaksed TASUTA!

Aeg on raha!


Kauplemine Admiral Markets`i vahendusel on kiire! Forex ja CFD tehingute täideviimine toimub tavaliselt millisekundite vältel, kuid sissemaksed panga vahendusel võtavad aega kuni kolm päeva. Miks siis mitte kiirendada seda ja teha sissemakseid krediitkaardi vahendusel? Proovige järgi ja teostage sissemakse juba täna!

Juhime tähelepanu, et teostatud sissemaksed peavad olema kauplemistegevuse teostamiseks.

Kiirmaksed – 2018. aastale iseloomulik!

Lisaks krediitkaardi maksetele on meil mitmeid teisigi kiireid sissemakse teostamise võimalusi: nt Skrill või Klarna ("Sofort"), mis on samuti kasutusel mitmetes riikides. Tutvuge meie sissemaksete tingimustega.

Kui Teil tekib täiendavaid küsimusi, siis võtke ühendust klienditoega.


Parimate soovidega,

Admiral Markets


NB! Parimad asjad elus on TASUTA! Tutvu meie tasuta lisarakendusega MetaTrader Supreme Edition MT4 ja MT5 platvormidele. Vii kauplemine uuele tasemele enam 60 lisafunktsiooniga.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.