USA aktsiate CFD-de jaoks saadaval mini- ja mikrolotid!

August 19, 2019 19:21

Head kauplejad!

Meil on hea meel teatada, et Admiral Markets on vähendanud minimaalset lepingu suurust ja lepingu sammu USA aktsiate CFD-de pakkumisel.

Alatest 19. augustist 2019. aasta seisuga on paljude USA aktsiate CFD-de minimaalne lepinguline suurus ja samm Trade.MT5 kontol langenud 0,1 ja 0,01 lotini, sõltuvalt nende hetkehindadest ja minimaalsest võimalikust tagatisnõudest.

Uus minimaalne lepingu suurus ja samm koos näidetega:

Aktsia CFD hind Minimaalne tagatisnõue 20% või rohkem Minimaalne tagatisnõue 10% või vähem
Alla $10 1 lot ja samm 1 lot 1 lot ja samm 1 lot
$10 - $20 1 lot ja samm 1 lot 0.1 lot ja samm 0.1 lot
Üle $20 1 lot ja samm 1 lot 0.1 lot ja samm 0.01 lot

Instrumentide tagatisnõudeid saab kontrollida Instrumentide spesifikatsioonist. Minimaalne võimalik tagatis ei sõltu omatud kliendikategooriast.

See muudatus suurendab USA aktsiate CFD-de juurdepääsetavust väiksemate hoiustega kauplejate jaoks ja võimaldab täpset tehingute- ja raha juhtimist. Kas olete valmis kauplema CFD-del selliste aktsiatega nagu Facebook, Apple ja Tesla?

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.