USD maksete tingimused muutuvad

Oktoober 31, 2017 18:34

Head kauplejad,

Anname Teile teada, et oleme peagi uuendamas sissemaksete ja väljamaksete tingimusi, mis teostatakse USA dollarites. Väga suur osa kauplemiskontodest on siiski avatud valuutas EUR ning neid kliente antud muudatus ei mõjuta.

Alates 1. detsembrist 2017 on USD maksete teenustasud alljärgnevad:

  • Sissemaksetele: 10 USD – iga pangaülekande kohta.
  • Väljamaksetele: 20 USD – iga väljamakse kohta, alates esimesest väljamaksest.

Kohesed maksed väikeste tasudega

Juhime tähelepanu, et sissemaksed pangaülekandega eurodes (või mõnes muus Euroopa valuutas) on endiselt tasuta. Lisaks on meil hea meel tõdeda, et üha rohkem kliente kasutab koheseid maksemeetodeid.

Kohene maksemeetod tähendab seda, et kui makse saab korrektselt vormistatud, laekub sissemakse kauplemiskontole vaid mõne sekundiga. Esimene sissemakse krediitkaardiga kuni 3 000 EUR ulatuses on tasuta!

Järgnevatele maksetele rakendub teenustasu 0.9% sissemakse summast ning sama teenustasu määr rakendub ka maksesüsteemidele Neteller ja Skrill. Täpsemat infot maksemeetodite kohta leiata meie koduleheküljelt rubriigist sissemaksed ja väljamaksed.

Admiral Markets on kiirete maksevõimaluste suur toetaja! Kui meie valuutapaaride ja CFD-de tehingute täitmise kiirust arvestatakse millisekundites, siis miks peaks maksete laekumine aega võtma päevi? Tutvuge meie kiirete maksevõimalustega krediitkaardi abil ning pidage meeles, et sissemaksed kuni 3000 EUR limiidi täitumiseni on tasuta.

Kui kiiresti toimub tehingukorralduste täitmine?

Kas teadsite, et EURUSD valuutapaari keskmine tehingukorralduste täitmise aeg on 0.067 sekundit? Tundub uskumatu? Vaadake täpsemalt tehingute täitmise kvaliteedi leheküljelt. Lisaks saab sealt näha statistikat ilma hindade libisemiseta ja positiivse hindade libisemisega tehingute kohta. Need numbrid kinnitavad, et olete valinud õige maakleri!

Täiendavate küsimuste korral võtke ühendust meie klienditoega.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.