Uued funktsioonid MetaTrader Supreme Editionile

Mai 30, 2020 22:02

Head kauplejad!

Meil on hea meel teatada kahest uuest täiendusest MetaTrader Supreme Editionile!

Admiral Markets on Supreme Editioni loomiseks teinud väga palju tööd. Oleme loonud üle 60 ainulaadse ja tipptasemel kauplemistööriista, mis on tasuta saadaval MetaTrader 4 või MetaTrader 5 kauplemisplatvormi jaoks. Supreme Edition kõige uuemasse versiooni kuulub nüüd:

Indikaator - Watermark

Uus Watermark indikaator võimaldab hõlpsasti kuvada sümboleid ja kontoteavet otse graafikul ilma kauplemisakna vaadet kaotamata.

Vaid ühe klikiga on teil võimalik näha kursivahede andmeid, SWAP tasusid, instrumendi jooksvat kasumit/kahjumit ja palju muud!

Spread Recorder MT5

Meil on hea meel teatada, et varasemalt ainult MetaTrader 4 jaoks saadaval olnud Spread Recorder (Kursivahede salvestaja) on nüüd saadaval ka täiendatuna MetaTrader 5 jaoks.

Uutel funktsioonidel on näha hetkelised, minimaalsed, maksimaalsed ja keskmised kursivahed kõigi kauplemisinstrumentide kohta. Lisaks on võimalik nimetatud infot salvestada. Samuti on võimalik muuta salvestatud andmete disaini vastavalt vajadustele.

Pidage meeles: Meie MetaTrader Supreme Edition on tasuta nii reaalset kontot kui ka demokontot omavatele klientidele. Uute funktsioonide kasutamiseks laadige alla kõige uuem Metatrader Supreme Edition.

Kui teil on täiendavaid küsimusi uute kauplemistööriistade kohta, võtke meiega julgelt ühendust.

Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.