Uued tööriistad ja funktsioonid MetaTrader 5 platvormil

November 02, 2018 20:33

Hea kaupleja!

Meil on hea meel teatada, et 26. oktoobril andis MetaQuotes välja uuenduse MetaTrader 5 kauplemisplatvormile.

MT5 on maailma kõige populaarsem multifunktsionaalne platvorm, mis annab kauplejatele ligipääsu tuhandetele turgudele, kauplemisrobotitele, erinevatele graafikuvõimalustele, tasuta turuinfole ja palju muud. Lisandunud uute funktsioonidega võivad kauplejad saavutada veelgi paremaid tulemusi.

Teeme ülevaate olulisematest uuendustest:

  1. funktsioon: eraldi graafikud ja kauplemisterminal

Kui Te kasutate kauplemiseks mitut monitori, on Teil kindlasti hea meel selle üle, et nüüd saate finantssümbolite graafikuid kauplemisterminali aknast eraldada.

Tänu sellele võimalusele saate peamise platvormi akna konto jälgimiseks tõsta ühele monitorile ja finantsgraafikud turgude jälgimiseks teisele monitorile.

Eraldatud graafikute tööriistariba abil saate ilma monitoride vahel liikumata graafikule lisada indikaatoreid ja teisi analüütilisi näitajaid.

2. funktsioon: kohaldatavad minigraafikud

Teine uus funktsioon on kohaldatavad minigraafikud, mida saate tirida oma peaaknasse, seda suurendada/vähendada ja liigutada endale kõige sobivamasse kohta.

Juhime tähelepanu, et kuigi uut kohaldatavat minigraafikut on lihtne kasutada, toetab see vaid standardseid MT5 ajagraafikuid. MetaTrader Supreme Editioni minigraafikutega saate kasutada ka Tick graafikuid või ajalisi graafikuid nagu Kagi, Renko jm ning lisada ka indikaatoreid.

3. funktsioon: kiire ligipääs õppematerjalidele

Kauplejatel on nüüd ligipääs enam kui 600-le MQL5 kommuunis avaldatud artiklile, sealhulgas uutele artiklitele kohe peale avaldamist MetaTrader 5 keskkonnas. Artiklid on leitavad tööriistaribal "Articles" alt.

Need on vaid mõned uuendused MetaTrader 5 platvormil! Täpse ülevaate kõikidest uuendustest leiate MetaQuotes lehelt.

Admiral Markets pakub oma klientidele parima võimaliku kauplemiskogemuse saamiseks MetaTrader 5 platvormi. Viimased uuendused pakuvad kauplejatele kõiki vajalike tööriistu ja funktsionaalsust edu saavutamiseks ühel kauplemisplatvormil.

Kas teadsite, et graafikute eraldamise võimalus peaterminali aknast oli Admiral Marketsi klientidele eksklusiivselt kättesaadav juba varem MetaTrader Supreme Edition lisarakenduse abil? Kui soovite kasutada ka teisi tasuta täiendatud funktsioone, siis tutvuge MetaTrader Supreme Edition lisarakendusega siit.

Kui Te ei ole veel kaupemisega alustanud, siis saate MT5 platvormi testida avades kõigepealt tasuta demokonto.

Parimate soovidega

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.