Uued tagatisnõuded populaarseimate aktsiate CFD-dele: Apple, Google, Netflix ning teised.

August 23, 2019 17:21


Hea kaupleja,

Alates 26. augusti esmaspäevast suurendab Admiral Markets oma Professionaalsetele klientidele pakutavat finantsvõimendust Trade.MT4 ja Trade.MT5 kontodel kõige populaarsemate aktsiate CFD-del!


Mõned CFD-d, mis sellest muudatusest kasu saavad: Apple, Amazon, BMW, Facebook,Google, IBM, Netflix ja Tesla. Lisaks kahekordistub olemasolev finantsvõimendus 1:10lt - 1:20le.


See tähendab, et Professionaalsed kliendid võivad nüüd avada nende instrumentidega tehinguid tagatismääraga 5%.

Kasu saavate vahendite täielik loetelu sisaldab järgmist:

#AA, #AAPL, #ABI, #AD, #AIR, #ALV, #AMZN, #AXP, #BA, #BABA, #BAC, #BAS, #BAYN, #BMW, #BN, #BNP,#CAT, #CSCO, #CVX, #DAI, #DBK, #DIS, #DPW, #DTE, #EOAN, #FB, #FP, #GE, #GEL, #GOOG, #HD, #HPQ, #IBM, #INGA, #INTC, #ITX JNJ, #JPM, #KO, #MCD, #MMM, #MRK, #MRK, #MSFT, #NFLX, #ORA, #PFE, #PG,#PHIA, #SAN, #SAP, #SIE, #TEF, #T #TRV, #TSLA, #TWTR, #UNA, #UTX, #VZ, #WMT, #XOM.

Pange tähele, et uut finantsvõimenduse määra kohaldatakse nii uute kui ka olemasolevate positsioonide suhtes.

Kui teil on küsimusi või muresid, võtke kindlasti ühendust oma halduriga.


Parimate soovidega,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.