Tavakliendid saavad ligipääsu enam kui 300-le ETF-i CFD-le ja 8-le tooraine CFD-le

Oktoober 17, 2018 15:11

Head kauplejad!

Enam kui 300 finantsinstrumenti, mis siiani olid kättesaadavad vaid Admiral Markets Pro klientidele, on nüüd saadaval Trade.MT5 kontodega tavaklientidele.

Meie toorainete CFD pakkumine sai täienduse, mis tähendab, et tavaklientidel on nüüd võimalus võimendusega kaubelda sellistel volatiilsetel turgudel nagu vask, kakao, arabica kohv, robusta kohv, puuvill, apelsinimahl, toorsuhkur ja valge suhkur.

Samuti oleme laiendanud mitmekesiseid investeerimisvõimalusi tavaklientidele. Trade.MT5 konto omanikel on nüüd ligipääs enam kui 300-le börsil kaubeldavate fondide (ETF) CFD-dele, sealhulgas SPDR, Xtrackers, Vanguard, Lyxor, VanEck ja BlackRock iShares.

Toome välja järgmiste instrumentidega kauplemise eelised:

Toorainete CFD-d:

  1. Aegumine: Mitte kunagi. Rakendage pikaajalisi strateegiaid ja hoidke avatud positsioone lahti nii kaua, kui soovite.
  2. Komisjonitasu: Null. Nautige madalaid kauplemiskulusid, arvestage vaid kursivahede ja swap-tasudega.
  3. Võimendus: Mõõdukas. Tavaklientidele kehtib fikseeritud määr 1:10, Admiral Markets Pro klientidele põllumajandustoormete CFD-de puhul kuni 1:50 ja vase CFD puhul kuni 1:100.

ETF CFD-dega kauplemise eelised:

  1. Lühikeseks müümine: Lubatud. Ligipääs vahenditele, mis aitavad kasumit teenida ka siis, kui turuhinnad on languses.
  2. Komisjonitasu: Madal. Madalad tehingukulud, komisjonitasud alates 0,01 USD aktsia kohta, miinimumtasu 1 USD (USA), 0,12%, miinimumtasu 5 EUR (Euroala), 0,07%, miinimutasu 8 GBP (Suurbritannia).*
  3. Võimendus: Muutuv. Olenevalt ETF-i alusvara likviidsusest on tavaklientidele võimalikud võimenduse määrad alates 1:2 kuni 1:5 ja professionaalsetele klientidele 1:20.

Uute CFD instrumentide kauplemistingimuste kohta leiate lisainfot meie Instumentide Spetsifikatsiooni lehelt Toorainete ja ETF-ide alt.

Kas Te kauplete veel MetaTrader 4 kontol? Proovige kaubelda MetaTrader 5 platvormil Trade.MT5 kontol, kus uued instrumendid on eksklusiivselt kättesaadavad.

Trade.MT5 konto taotlust saate teha siin

Parimate soovidega
Admiral Markets

*Ülalmainitud komisjonitasud kehtivad ühepoolsetele tehingutele ETF CFD-dega, mis on nimetatud riigi kohalikus valuutas.

Hinnavahelepingud on keerukad instrumendid, millega võimendusest tulenevalt kaasneb suur kiire kahjumi risk. 83% jaeinvestorite kontodest jääb selle teenusepakkuja juures hinnavahelepingutega kauplemisel kahjumisse. Palume teil kaaluda, kas hinnavahelepingute toimimine on teile arusaadav ja kas te olete valmis oma raha kaotamisega riskima. Rohkem infot koduleheküljelt admiralmarkets.ee

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.