Uus koolitus "Kauplemislabor: meistrite klass"

September 30, 2016 15:26

26.09-29.09.2016 korraldas Admiral Markets esmakordselt kogenud kauplejatele suunatud eksklusiivse koolituse. See oli võimas ja erakordne. Lisaks juhtivkoolitaja Gilbert Pardlale ei puudunud ka külalisesinejad.

Kas teate, mis on Kauplemislabor: meistrite klass?

Kauplemislabor on suunatud kogemustega kauplejatele, kes soovivad end kursis hoida tänase finantsmaailmaga ning oma teadmisi ja kauplemisstiili veel meisterlikumaks muuta. Kauplemislaboris ei ole palju ruumi teoorial, küll aga praktilisel kauplemisel. See ei ole lihtsalt seminar või koolitus, kuna juba esimesel päeval alustatakse reaalajas kauplemist reaalsetel kauplemiskontodel.

Kas soovite leida parimaid võimalikke tehinguvõimalusi lihvides sealjuures oma strateegiat meisterklassini? Tulge ja osalege kauplemislaboris!

Lisaks on kauplemislaboris teised edumeelsed kauplejad, kellest igaüks võib jagada oma kogemusi ning olla mentoriks.

Oleme veendunud, et iga osaleja lahkub koolituselt kogemusega, mida edaspidi kasutada kauplemisel.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.