Uus lojaalsusprogramm Pro.Cashback professionaalsetele klientidele. Admiral Club lõpetab

Juuli 17, 2018 18:02

Head kauplejad!

Meil on hea meel teatada, et 1. augustist 2018 aktiveerub meie Admiral Markets Pro klientidele uus lojaalsusprogramm — Pro.Cashback.

Programmi tingimused:

  • Kogute boonust Trade.MT4, Trade.MT5 ja Zero.MT4 kontodel kaubeldes.
  • Boonust arvutatakse igakuise kauplemise mahu järgi vastavalt suletud positsioonidele.
  • Te ei pea esitama eraldi taotlust boonuse väljamaksmiseks - boonused kantakse automaatselt Teie kontodele iga kuu esimesel kuupäeval.
  • Boonuse arvutamisel ei lähe arvesse: positsioonid, mis on avatud vähem kui 15 minutit; positsioonid, mille kaubeldava instrumendi kasumi/kahjumi väärtus on väiksem kui kahekordne keskmine kursivahe; positsioonid üksiku aktsia CFD-ga või börsifondi CFD-ga.
  • Puudub minimaalne väljamakse suurus ja minimaalne kauplemise maht kuus
  • Kuna meil on keelatud pakkuda boonuseid tavaklientidele, siis antud lojaalsusprogrammist saavad osa võtta vaid professionaalseteks klientideks kvalifitseerunud kauplejad.

Koguge boonust kauplemise eest igakuiselt

Oleme teinud Pro.Cashback lojaalsusprogrammi lihtsaks ja viime selle automaatselt ellu minimaalsete eeltingimustega. Loodame, et meie Admiral Markets Pro kliendid hindavad uue programmi mugavust, kuna professionaalse kauplemise juures on muid olulisi aspekte, mille peale mõelda.

Admiral Club lõpetab

Vastavalt ESMA otsusele (27.03.2018), ei ole meil enam lubatud pakkuda tavaklientidele boonuseid. Seoses sellega lõpetame lojaalsusprogrammi Admiral Club kõikidele klientidele. Professionaalsetel klientidel jääb võimalus osa saada eelpoolkirjeldatud uuest lojaalsusprogrammist.

Alates 1. augustist 2018 Admiral Club punkte enam ei kogune. Teil on võimalik oma seni kogutud punktid Kaupleja Kabinetis raha vastu välja vahetada enne 1. septembrit 2018. Peale seda kuupäeva kõik punktid kustutatakse.

Kõik Admiral Clubi kohta käiv informatsioon kehtib nii tava-kui professionaalsetele klientidele, seega palume mitte unustada oma punkte raha vastu välja vahetada!

Küsimuste korral palun pöörduge julgelt meie klienditoe poole, aitame Teid hea meelega.


Parimate soovidega

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.