Uus uudiste indikaator lisandus platvormile MT4 Supreme

Jaanuar 16, 2017 10:55

Head Kauplejad,

Uus 2017. aasta on juba alanud ning Admiral Marketsil on uueks aastaks varuks veel mitmeid uuendusi. Värskeima täiendusena lisandus MetaTrader 4 Supreme lisarakendusele uus globaalsete uudiste indikaator, mis muudab finantsuudiste jälgimise mugavamaks.

Võimalus näha kogu vajalikku informatsiooni ühest kohast on oluline igale kauplejale. Keerulisematel aegadel võib informatsiooni haldamine nõuda suuremat pingutust ning Admiral Marketsi uus indikaator loob siinkohal eelise tuues kõik olulised finantsuudised ja sündmused otse graafikule.

Lae alla MT4 Supreme koos uue Admiral Calendar indikaatoriga! Kasutajasõbralik rakendus toob uudised ja majandussündmused lihtsasti kättesaadavaks otse MT4 graafikult. Lisaks Forexi kalendrile meie koduleheküljel, tagab indikaator selle, et ükski oluline turusündmus või kauplemisvõimalus ei jääks märkamata.

Admiral Calendar indikaator võimaldab:

  • tutvuda möödunud ning tulevaste majandusuudistega otse MT4 graafikult
  • lihtsasti eristada uudiseid nende olulisuse järgi
  • saada teavitusi enne olulisi sündmuseid
  • filtreerida uudiseid riikide järgi
  • indikaatorit visuaalselt kohandada enda maitse järgi

Uue indikaatori kasutamiseks tuleb MT4 Supreme meie koduleheküljelt uuesti alla laadida ning vana versioon üle installeerida.

Kokkuvõtteks: uus kauplemistööriist pakub parimat finantsinformatsiooni parimast võimalikust kohast - MT4 platvormist. Reaalajas finantsuudised leiab Admiral Connect rakendusest, tehinguid saab planeerida ja arvutada Mini Terminaliga ning tehingute ajalugu on kättesaadav ka hinnagraafikult. MT4 Supreme lisarakendusega muutub kõik võimalikuks!

Parimate soovidega,

Admiral Markets UK

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.