Windows 10 Update ja MetaTrader

Aprill 14, 2017 23:15

Head Kauplejad,

Võib-olla olete juba teadlikud, et 11. aprillil lasi Microsoft välja uuenduse operatsioonisüsteemile Windows 10. Uuendus on sarnane uue operatsioonisüsteemi installeerimisele, kuna muudab konfiguratsiooniseadeid ja privaatsussätteid.

MetaTrader platvorm seob kogu info lokaalse operatsioonisüsteemi ja tarkvaraga, et kaitsta kasutaja andmeid. Sidumissüsteem tähendab, et isegi kui Terminali failid varastatakse, ei saa keegi ühendust kauplemisserveriga ka siis, kui kontod on eelnevalt salvestatud.

Küll aga muutuvad pärast operatsioonisüsteemi uuendust arvutisse salvestatud paroolid kehtetuks.

Krüptovõtmete muutmise tõttu läheb kaotsi üks aktiviseerimise token, mis hõlmas MetaTrader platvormi turuplatsilt ostetud rakendusi, kuna kõik vastavad tooted on seotud operatsioonisüsteemiga.

Sellest tulenevalt lisas MetaQuotes automaatselt igale ostetud tootele ühe aktiviseerimise tokeni sõltumata sellest, millist operatsioonisüsteemi see kasutas. Samuti on kauplejatel võimalik MT4 platvormi turuplatsilt uuesti alla laadida toodete demo versioone.

Vabandame võimalike ebameeldivuste pärast. Kui Teil tekib täiendavaid küsimusi, võtke ühendust meie klieditoega või isikliku kliendihalduriga.


Parimate soovidega,

Admiral Markets



Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.