Oktoobrikuu Windows 10 uuendus ja MetaTrader

Oktoober 09, 2018 14:39

Head kauplejad!

2. oktoobril andis Microsoft välja olulise uuenduse Windows 10 operatsioonisüsteemile. 2.10.2018 uuendus (versioon 1809) on sarnane uue Windowsi operatsioonisüsteemi installimisele, kuna see sisaldab konfiguratsioone ja krüpteerimisvõtmeid.

Oma kasutajate andmete kaitsmiseks seob MetaTraderi platvorm kõik andmed samasse arvutisse installitud operatsioonisüsteemi ja arvuti seadmetega. See andmekaitsemeetod tagab, et isegi failide varguse korral ei saa häkkerid varasemalt salvestatud konto andmete abil serveriga ühendust luua.

Kahjuks muutuvad Teie arvutisse salvestatud kauplemiskontode paroolid peale uuenduse installimist kehtetuks. Soovitame Teil kindlasti oma paroolid enne uuenduse installimist turvaliselt salvestada, et saaksite oma peale uuendamist taas kauplemisplatvormi kasutada.

Krüpteerimisvõtmete vahetuse tõttu kaotavad MetaTraderi rakendused ühe aktiveerimisvõtme (activation token), kuna kõik rakendused on seotud operatsioonisüsteemiga. Sellest tulenevalt on MetaQuotes andnud kõikidele turult ostetud rakendustele täiendava aktiveerimivõtme sõltumata operatsioonisüsteemist, nagu nad tegid ka peale Windowsi 10.04.2018 välja antud uuendust. Seega ei kaota MetaTraderi kasutajad toote aktiveerimist peale Windows 10 oktoobrikuu uuenduse installimist.

Kaovad ka demotoodete aktiveerimised, seega peavad kauplejad vastavad rakendused uuesti alla laadima.

Vabandame võimalike ebamugavuste pärast. Kui Teil on küsimusi, siis võtke kindlasti ühendust klienditoega või oma kliendihalduriga.

Parimate soovidega
Admiral Markets

P.S. Te ei kasuta Windowsi? Admiral Markets pakub MetaTrader 4 ja 5 kauplemisplatvorme ka Macile ja iOS süstemile. Rohkem infot.

Avatar-Admirals
Admirals Kõik-ühes lahendus Sinu raha kulutamiseks, investeerimiseks ja haldamiseks

Admirals on rohkem kui lihtsalt maakler. Admirals on finantskeskus, mis pakub laia valikut finantstooteid ja teenuseid. Me muudame võimalikuks läheneda isiklikule rahandusele läbi kõik-ühes lahenduse, mis on mõeldud investeerimiseks, kulutamiseks ja raha haldamiseks.