Kuidas kaubelda Bitcoin Cash CFD-dega?

Admirals
4 min lugemine

Bitcoin Cash või BCH/USD CFD moodustati pärast seda, kui Bitcoin sattus 1. augustil 2017 tugevasse kahvlisse. Oleme selgitanud Bitcoin Cashi olemust ühes meie varasemas artiklis, kuid teeme siin kiire meenutuse.

Bitcoin Cash (BCH) nagu ka selle eelkäija Bitcoin (BTC) on partneritevaheline elektrooniliste maksete süsteem, mida toetab plokiahela tehnoloogia ja detsentraliseeritud arvutivõrgustik – krüptograafilistel protsessidel põhinev süsteem, mis kinnitab ja salvestab elektrooniliste maksete ülekanded ilma usaldusväärsete kolmandate poolete, st finantsinstitutsioonide, toeta.

Nii alandab Bitcoin Cash ülekandekulusid, sest ostjaid ja kauplejaid vahendavad kolmandad pooled on vahelt ära jäänud. Teoreetiliselt peaks see vähendama ka pettusi; kasutusel on turvaprotokollid nagu POW ja digitaalallkirjad, mida kinnitatakse plokiahelana tuntud avalikult jagatavas pearaamatus.

Kuidas erineb Bitcoin Cash Bitcoinist?

Bitcoin Cash loodi Bitcoini kaevandajate ja arendajate kogukonna poolt, sest nad tundsid muret krüptovaluuta tuleviku ja selle potentsiaalse võimetuse pärast tõhusalt funktsioneerida. BCH moodustati selle tulemusel ning peamiseks erinevuseks ongi viimase suurem plokk, mis aitab kiirendada tehingute kinnitamise protsessi.

Kuidas kaubelda BCH/USD CFD-dega

Bitcoin Cashi CFD-dega kauplemine ei erine märkimisväärselt kauplemisest muude valuutapaaride, kaupade või CFD-dega. Siiski on finantsturgudel tegutsedes eluliselt oluline pidada meeles seda, et oleksite enne mistahes kauplemispositsioonide võtmist hästi ette valmistunud.

Nüüd võite huvi tunda, kuidas toimub heal tasemel ettevalmistumine?

Alati enne turgudele sisenemist peaksid kauplejad tundma kolme komponenti. Kõik kolm aspekti on äärmiselt olulised, sest need toetavad üksteist ja üks nõrk lüli võib põhjustada läbikukkumise. Need kolm komponenti on:

  1. kauplemisstrateegia;
  2. kauplemispsühholoogia;
  3. riski haldamine.

Kauplemisstrateegia või kauplemisplaan on tähtis, sest sellele tuginedes määravad kauplejad kuidas ja millal siseneda finantsturgudele. Plaanis sisaldub ülevaade kasutatavatest tööriistadest ning selgitused nende momentide kohta, millal on võimalik olukordi enda kasuks pöörata ja millal mitte.

Kauplemispsühholoogia on oluline, sest reaalse rahaga riskimine mõjutab teie närve, võib tekitada hirmu ja kutsuda esile vastuoluliste emotsioonide tulva. Kauplemispsühholoogia võimaldab kauplejatel sõnastada õige vastuse ning aidata nende olukordadega toime tulla.

Riski haldamine on kriitilise tähtsusega. See võimaldab kauplejatel kaitsta oma kapitali, mis on vajalik finantsturgudel tegutsemiseks. Asjakohast riskide kontrolli rakendamata kalduvad kauplejad võtma ühe või mitme kauplemisseadistusega liigseid riske, mis võib viia suurte kaotuste ja kapitali vähenemiseni.

50 EMA strateegia BCH/USD CFD-de jaoks

Allpool kirjeldatud strateegia edukaks rakendamiseks tuleb teil alla laadida Admiralsi MT4/MT5 lisamoodul MetaTrader Supreme Edition. Muude suurepäraste tööriistade seas on seal ka indikaator nimega Admiral Pivot. Selle strateegiaga kauplemiseks tuleb teil järgida teatavaid reegleid.

Ava reaalne konto

Kopeeri edukate kauplejate tehinguid

 

Ajavahemik:

  • 30 minuti või H1 graafik

Metatraderi indikaatorid:

  • Admiral Pivot seadistatud päeva ajavahemikule
  • MACD (12,26,9)
  • EMA 50 seadistatud sulgemisele

Ostutehingute puhul peaks MACD olema nulljoonest kõrgemal ja hind kõrgemal kui 50 EMA. Kui hind murrab läbi Admiral Pivot indikaatori alt üles ja sulgub sellest kõrgemal, siis esitage ostuorder.

Allikas: Admirals MT4SE, BCH/USD graafik, m30 ajavahemik, november 2017

Alloleval graafikul näete selle kujutist MT5 platvormil. Vaid üle hiireklõpsuga Admiral Mini Terminalil saate lisada oma graafikutele pöördepunktid.

Allikas: Admirals MT5SE, BCH/USD graafik, H1 ajavahemik, oktoober-november 2017

Siin on ka pika positsiooni näide MT5 platvormil:

Allikas: BCH/USD Admirals MT5SE, M30 graafik, detsember 2017

Kauplemine Bitcoin Cashi CFD-dega platvormil MetaTrader 5

See täiustatud versioon on online-kauplemise tulevik, sest MetaTrader 5, mis säilitab MT4 kasutatavuse ja väljanägemise, on võrreldamatult täiuslikum ja paljude võimalustega tarkvara, seda nii kliendi kui serveri poolelt. See on võimeline toetama veel rohkem instrumente, turge, börse ja kauplemisseadistusi ning on peaaegu piiramatu paindlikkuse või laiendamise võimalustega – ja see on tõepoolest hea uudis meie kauplejatele!

Uus täiustatud platvorm pakub järgmisi võimalusi:

  • Riskide maandamine;
  • Puudub FIFO reegel;
  • Integreeritud fundamentaalanalüüsi kalender;
  • Kaubandus integreeritud;
  • Parendatud graafikud ja ajavahemikud;
  • Eksklusiivsed kõrgema klassi indikaatorid;
  • Mitme turuorderi võimalus;
  • MT5 Supreme Edition integreeritud.

MetaTrader Supreme Edition

Lae alla kõige võimsam lisandmoodul oma lemmikule kauplemisplatvormile!

 

Kauplemine teiste krüptovaluutade CFD-dega

Lisaks kauplemisele Bitcoin Cash versus USA dollar (BCH/USD) saavad Admiralsi kliendid kaubelda ka paaridega:

  • Bitcoin versus USA dollar (BTC/USD)
  • Ether versus USA dollar (ETH/USD),
  • Litecoin versus USA dollar (LTC/USD) ja
  • Ripple versus USA dollar (XRP/USD).
POPULAARSEIMAD ARTIKLID
Solana krüpto – kõik, mida pead teadma
Kuidas luua plokiahel, mis on kiire, detsentraliseeritud ja turvaline?Solana püüab seda kõike teha. Tänu oma uuenduslikule konsensusmehhanismile on Solana populaarsus kiiresti kasvanud. Mis on Solana?See on avalik plokiahel ja otsene konkurent Ethereumile. Nagu eespool mainitud, eristub Solana, kasu...
Mis on Bitcoin ETF?
Bitcoin ETF on börsil kaubeldav fond, mis jälgib futuurlepingute kaudu Bitcoini hinda, pakkudes võimalust investeerida krüptovaluutasse ilma seda ostmata. Sisukord Mis on ETF ja kuidas see toimib? Mis on Bitcoin ETF? Millised on Bitcoin ETF-i eelised? Millised on Bitcoin ETF-i puudused...
Mis on altcoin?
Altcoinid on kõik krüptovaluutad, mis on alternatiiviks traditsioonilistele krüptodele, aga peamiselt Bitcoinile, mis parasjagu turgu domineerib. Sisukord Mis on altcoin? Kas Bitcoin domineerib endiselt turgu? Altcoinide eelised ja puudused Millised on parimad altcoinid? TOP 5...
Vaata kõiki