Kuidas kaubelda Etheri CFD-dega?

Admirals
7 min lugemine

Krüptovaluutad on tõusuteel. Ether (ETH) on üks populaarseimaid krüptovaluutasid. Saanud tohutu tõuke sellistelt ettevõtetelt nagu Toyota, BP, Microsoft, Intel ja teised, on see nautinud edukat ülisuure tulemiga ühisrahastamist.

Selline on digitaalse valuuta olevik ja tulevik, kuid paljud inimesed armastavad siiski sellest rohkem rääkida kui sellega kaubelda. Meie auhindu võitnud MetaTrader 4 Supreme Edition abil saavad kauplejad nautida ETHUSD CFD-de volatiilsust ja panna enda kasuks tööle digitaalse valuuta ja parima tehnoloogia, mida me rõõmuga pakume.

Kauplemine Etheri CFD-dega MetaTrader 4 platvormil

Admiralsi kaudu on nüüd võimalik kaubelda krüptovaluutadega, sealhulgas ETHUSD CFD-dega. Kauplejad saavad hinnata ETHUSD CFD-desid ja teisi krüptopaare, kasutades platvorme MetaTrader 4 ja MetaTrader 4 Supreme Edition lisandmoodulit.


Lihtne protsess koosneb järgmistest sammudest:

1. Laadige alla/avage MT4;

2. Avage uus konto või logige sisse;

3. Avage krüptovaluuta graafik (ETHUSD).

Samuti on kõik MetaTrader 4 Supreme Editioni täiendavad lisad saadaval ka viimase versiooni MetaTrader 5 Supreme Edition jaoks.

Kui volatiilne on Ether?

Kõigepealt tuleb teada, et võrreldes aktsiaturgudega on krüptovaluutade turud oluliselt vähem likviidsed, see tähendab, et suuremad turuosalised võivad põhjustada suuremaid liikumisi.

Nutikas raha ostab harilikult madalamalt ja teeb müügiordereid siis, kui hind läheneb tipule. Seega hoiduvad kauplejad tipust ostmisest. Võrreldes valuutaturuga (Forex) toimuvad Etheri hinnakõikumised märksa suuremas vahemikus. Investorid on mahutanud turule suurel hulgal kapitali eeldusel, et tarbijanõudlus lükkab takka edasist kasvu.

Praegu on kõik krüptovaluutad, sealhulgas ka meie Etheri CFD-d märkimisväärse spekulatsiooni objektiks, mida toetab ajalooliste andmete vähesus. See muudab antud varaklassi väga volatiilseks.

Kui soovite kaubelda Etheri CFD-dede ja muude krüptodega, siis tuleb teil volatiilsusega harjuda. Sel põhjusel oleks mõistlik esmalt alla laadida demo-platvorm. Peaksite tundma õppima ka meie fantastilisi Volatiilsuse vastase kaitse seadistusi, mis aitavad minimeerida kauplemisel volatiilsusriski.

Riskivaba demokonto

Ava tasuta demokonto ja harjuta kauplemist

 

Jooksev hind vs ajalooline: kas trendis või külgsuunaline liikumine?

Allikas: ETH/USD Admirals MT4, 18. juuli, 00:00 platvormi aeg

Selles punktis näeme külgsuunalist liikumist, kus hind on lõksu jäänud 404.00 ja 134.80 vahelises tsoonis. Mais toimus stabiilne hinna tõus ning nutikas raha alustas müümisega juunis. Alates 12. juunist on hind püsinud alla suunduvas kanalis.

18. juulil murdis hind kanalist kõrgemale. Hinna püsimine kanalist kõrgemal tähendab, et tõusev trend

peaks jätkuma. Admirals pakub juhtivate professionaalsete kauplejate ja analüütikute tasuta reaalajas webinare, et saaksite olla pidevalt kursis krüptovaluutade hindadega, samuti võimalike liikumiste ja kauplemisvõimalustega.

Millist strateegiat kasutada Etheri CFD-dega kauplemisel?

Etheriga kauplemisel tuleks rakendada tehnilist kauplemist ja ennast tõestanud tööriistu, mis omakorda võivad olla aluseks kasumlikul kauplemisel Ether vs dollar CFD-dega. Selle volatiilsuse tõttu tuleks päevasisesel kauplemisel rakendada skalpimise strateegiaid. Need, kes soovivad trendi murdumisel kaubelda (swing-trade) ETH/USD paariga, peavad olema valmis pisut ebastabiilseks hinnaliikumiseks, kus püsivad kasumid võivad sekundi murdosa jooksul muutuda kahjumiteks.

„Välk-krahh" toimus 21. juunil, kui hind langes umbes 320 dollarilt 10 sendile. Sellest alates on see kosunud, kuid investorid ja kauplejad said kindlasti tugeva hoobi. Hr Adam White, Vice President of GDAXi asepresident selgitas, et üks investor esitas mitme miljoni dollari suuruse Etheri müügiorderi kolmapäeval kell 12.30. Tehingukorralduse suurus põhjustas juba niigi volatiilse valuutahinna kiire languse.

Nagu teame, tekib hetkel, kui hind jõuab Stop Loss orderiteni, täiendav impulss ja minutite või isegi sekundite jooksul toimub suur liikumine. Iga ostupositsiooni sulgemine on turu jaoks automaatselt müügitehing ja vastupidi. Algoritmid, mis kauplesid hinnaimpulsi järel, tingisid „välk-krahhi".

Päevasisene skalpimine oleks turvalisem valik, eriti selle pärast, et see on kooskõlas „taba-ja-jookse" taktikaga, mis võib olla edukas volatiilsetel turgudel, eeldusel, et te kauplete õigel poolel. Praegusel ajal on ETH/USD CFD-dega kauplemisel põhjadest ostmine hea strateegia.

Tasuta veebikoolitused

Võta osa reaalajas veebikoolitustest, mida viivad läbi meie eksperdid

 

Kuidas saada kasumit Etheri päevakauplemiselt

Avage ETH/USD graafik. Nii lisatakse indikaatorid MT4 platvormile:

Allikas: ETH/USD Admirals MT4, 19. juuli, 12:15 platvormi aeg

Nüüd kasutame skalpimise strateegiat, mis kombineerib järgmisi indikaatoreid:

  1. Admiral Pivot (saadaval vaid MetaTrader 4 Supreme Edition kasutajatele)
  2. EMA (4, sulgemine)
  3. Bollinger bands® (14)
  4. Awesome indikaator
  5. Momentum indikaator (14)

Allikas: ETH/USD Admirals MT4, 19. juuli, 11:55 platvormi aeg

Võtke pikk positsioon, kui kiire must 4 EMA on ristunud üles suunas keskmise Bollinger Band'iga, 14 EMA (punane). Samal ajal peaksid Chaos ja Momentum ristuma üles suunas oma nulljoontega. Potentsiaalsed sisenemise tsoonid on näha punaste nooltena.

Allikas: ETH/USD Admirals MT4, 16.-18. juuli

Väljumise positsioon või TP:
Teie väljumise positsioon on siis, kui Chaos Awesome Oscillator värvi muudab (enamasti väga sagedase skalpimise eesmärgil) või Admiral Pivot'i punktis. Stop loss asetatakse allapoole viimast madalseisu.

Kasumite teenimine ETH/USD CFD-dega

Asjakohane raha haldamine on kauplemise Püha Graal ja selle õige rakendamine tugevas trendis olevas keskkonnas peaks teoreetiliselt tagama väga suure investeeringutasuvuse. Suure volatiilsuse tõttu on võimalikud ka kahjumid, seega on äärmiselt oluline rakendada asjakohast raha juhtimist.

Turg võib stabiliseeruda siis, kui jõuvahekord pöördub hinnakõikumistelt kasumit teenida püüdvatelt investoritelt tarbijate kasuks, kes kasutavad krüptorahasid tegelikus elus. Kui see juhtub, peaks ka volatiilsus stabiliseeruma. Kauplejad peaksid võtma krüptorahaga kauplemist samal kombel, nagu mis tahes muud investeeringut alustavasse ettevõttesse.

Samuti peaksid päevasisesed kauplejad kindlasti keskenduma peamistele kauplemissessioonidele, sest suured kauplemiskeskused pakuvad ETH/USD kõige suuremat volatiilsust. Õnneks on teil meie MetaTrader 4 (MT4) platvormi kaudu juurdepääs instrumendile peamiste kauplemissessioonide ajal – 24/7.

Turusentiment – meediakära mõju

Ether on kuum. Virtuaalset valuutat üha populaarsemaks muutvad trendid ei tundu olevat ainult püsivalt tugevad, vaid sellest tõotab saada tuleviku kommunikatsiooni ja rahanduse keskne aspekt. Sellest loogikast lähtudes on krüptovaluutadega kauplemine väga mõistlik tegevus. Allolevalt diagrammilt näete, et Etheri suhtes on sentiment äärmiselt positiivne.

Allikas: Q1 2017 Coindesk

Me võime öelda, et kauplemine ETH/USD valuutapaari CFD-dega on parem valik, võrreldes lihtsalt Etherisse investeerimisega. Selle suur volatiilsus võib päevasisestele kauplejatele kasulik olla. Küsimus aga jääb, krüptovaluutade ja Etheri puhul, mis moodi need edasi lähevad? Paljud investorid usuvad, et nende hind tõuseb.

Kuna Ether on laialdasemalt kasutusel ja kiirem kui Bitcoin, siis need uskumused ei pruugigi väga hullud olla. Praegused kauplemismahud on igal juhul erakordselt suured ja nagu me selgitasime, on see hakanud võtma spekulatiivseid vorme.

Etherist ja spekulatiivsest kauplemisest rääkides tuleb ka öelda, et valdavalt ongi krüptovaluutadega kauplemine puhas spekulatsioon ning selle praegune kasutusväärtus on nullilähedane. Väga vähesed inimesed kasutavad plokiahela protokolle, vastupidiselt paljudele inimestele, kes kauplevad krüptovaluutadega – veel üks põhjus proovida kauplemist Etheriga.

Võime ka näha õigusakte, mis hakkavad reguleerima uute müntide vahetamist, välja andmist ja hoidmist. Ether ja teised krüptovaluutad võivad taas tõusta ülima populaarsuse tipule, kui üldine turukapitalisatsioon jõuab 150 miljardi dollarini.

Kauple riskivabal demokontol

Harjuta kauplemist virtuaalses keskkonnas

 

Professionaalseid tehnilisi teadmisi ja analüüsi rakendades võite iga päev nautida kauplemist ETC/USD CFD-dega. Täpsema teabe saamiseks hoidke end kursis meie regulaarselt uuendatavate tasuta reaalajas webinaridega, mida viivad läbi professionaalsed kauplejad ja analüütikud.

Kauplemine ETH ja teiste krüptovaluutade CFD-dega

Admirals pakub lisaks kauplemisele ETH/USD hinnavahelepingutega ka:

Litecoini CFD-ga ning

  • BTC/USD,
  • XRP/USD ja
  • BCH/USD CFD-de valuutapaare.


Selleks tuleb kauplejatel lihtsalt alla laadida tarkvaraplatvorm (MetaTrader 4), mis tagab juurdepääsu turule ja/või võimaldab jälgiga graafikutel hinnaliikumisi. Protsess on väga kiire ja lihtne, nii et olete valmis viivitamatult alustama!



POPULAARSEIMAD ARTIKLID
Solana krüpto – kõik, mida pead teadma
Kuidas luua plokiahel, mis on kiire, detsentraliseeritud ja turvaline?Solana püüab seda kõike teha. Tänu oma uuenduslikule konsensusmehhanismile on Solana populaarsus kiiresti kasvanud. Mis on Solana?See on avalik plokiahel ja otsene konkurent Ethereumile. Nagu eespool mainitud, eristub Solana, kasu...
Mis on Bitcoin ETF?
Bitcoin ETF on börsil kaubeldav fond, mis jälgib futuurlepingute kaudu Bitcoini hinda, pakkudes võimalust investeerida krüptovaluutasse ilma seda ostmata. Sisukord Mis on ETF ja kuidas see toimib? Mis on Bitcoin ETF? Millised on Bitcoin ETF-i eelised? Millised on Bitcoin ETF-i puudused...
Mis on altcoin?
Altcoinid on kõik krüptovaluutad, mis on alternatiiviks traditsioonilistele krüptodele, aga peamiselt Bitcoinile, mis parasjagu turgu domineerib. Sisukord Mis on altcoin? Kas Bitcoin domineerib endiselt turgu? Altcoinide eelised ja puudused Millised on parimad altcoinid? TOP 5...
Vaata kõiki