Koroonaviiruse aktsiad - kuidas Koroonaviirus aktsiaturgusid mõjutab

Admirals
14 min lugemine

2020. aasta Koroonaviiruse mõju aktsiaturule läheb mitmel põhjusel kindlasti kirja ajalooraamatutesse. Covid-19 ei ähvardanud mitte ainult finantsturge kogu maailmas, vaid see muutis oluliselt ka inimeste mõtlemist ja käitumist. Prognooside järgi peaks pandeemia tõttu muutunud tarbijakäitumine ja ettevõtete kohandused piirangutega toimetulekuks, sotsiaalse distantsi hoidmine ja vähene liikumine veel mõnda aega ühiskonnas püsima. Selles uues olukorras kauplema ja investeerima õppimine on praegult väga aktuaalne teema.

Selle artikli läbivad teemad on:

  • Mis on uus normaalsus ja selle olukorra mõju investeerimisstrateegiatele
  • Kuidas mõjutab Koroonaviirus aktsiaid ja kuidas COVID-19 põhjustatud muudatusi turul ära kasutada
  • Miks on sektori investeeringud olulised pandeemiast mõjutatud turul navigeerimiseks
  • Kuidas uus normaalsus on loonud uued aktsiate kategooriad, millest tasub teadlik olla! Sinna hulka kuuluvad:
  • Parimad kodus olemise aktsiad
  • Parimad kodus töötamise aktsiad
  • Parimad Koroonaviiruse vaktsiini aktsiad

Kuidas saab Admiral Markets UK Ltd aidata teil COVID-19st mõjutatud turgudel kaubelda ja investeerida

Koroonaviirus aktsiaturgudel - Mis on uus normaalsus?

Algselt viitas mõiste „uus normaalne" uutele ettevõtlus- ja majandustingimustele pärast 2008. aasta finantskriisi. Majandusteadlaste arvates pidid ettevõtted tarbijate usalduse taastamiseks oma käitumist muutma pärast seda, kui liiga lõtvade laenude andmise reeglite kehtestamine põhjustas USA-s kinnisvaramulli, mis kutsus esile majanduslanguse.

Aastal 2020 sundis Koroonaviirus ettevõtjaid ja tarbijaid tohutuid muudatusi tegema. Neid muudatusi on hakatud nimetama uueks normaalsuseks ning usutakse, et need jäävad püsima veel üsna pikaks ajaks. Uueks normaalsuseks peetakse näiteks sotsiaalse distantsi hoidmist ja kodus töötamist, mis on peamised äri- ja majandustingimused, mida ettevõtted järgima peavad.

Tarbijate ja ettevõtete käitumine on finantsturgudel osade tööstuste ja sektorite aktsiate hindadega tekitanud väga huvitavad langevad ja tõusvad mustrid. Selline olukord on loonud ainulaadseid kauplemis- ja investeerimisvõimalusi, millest varsti artiklis lähemalt räägime.

Kas teadsite, et Admirals Invest.MT5 konto abil saate investeerida aktsiatesse ja ETF-idesse (börsil kaubeldavatesse fondidesse) maailma 15 suurimal börsil? Ja see pole veel kõik! Lisaks:

  • Konto saate avada juba minimaalse sissemaksega 1 euro
  • Investeerida saab alates kõigest 0,01 dollarist aktsia kohta (minimaalsed tehingutasud vaid 1 dollar USA aktsiatega kaubeldes).
  • Saate tasuta reaalajas andmeid turu kohta.
  • Võimalus luua passiivse sissetuleku voog kogudes väljamakseid dividendidelt

Alustamiseks võite kasvõi kohe klõpsata alloleval ribareklaamil ning saategi nautida kõiki ülaltoodud funktsioone ja veel palju muud kasulikku!

Investeeri maailma parimatesse instrumentidesse

Tuhanded aktsiad ja ETF-id teie käeulatuses

 

Koroonaviiruse mõju aktsiaturgudele ja uue normaalsuse väljakujunemine

Alates Koroonaviiruse esimesest puhangust Hiinas on see haigus nakatanud inimesi enam kui 180 riigis. COVID-19 mõju majandusele on olnud suur kogu maailmas. Ülemaailmsed aktsiaturud langesid väga palju ning mõned indeksid kogesid kõigi aegade suurimat kvartalipõhist langust pärast 1987. aastat. Kauplejad ja investorid kartsid viiruse levikut ning loobusid paljudest tehingutest, kahjustades enamike ettevõtete kasumit ja vähendades majanduskasvuprognoose, nagu on näidatud allpool S&P 500 nädalagraafikul:

Allikas: Admirals MetaTrader 5, SP500, Nädala andmevahemik: 30. juuni 2013 kuni 23. juuni 2020, juurdepääs 23. juunil 2020 kell 12:18 GMT. Palun arvestage, et varasemad tulemused ei ole usaldusväärsed tulevaste tulemuste või tulevase tulemuslikkuse näitajatena.

Viiruse vastu võitlemiseks langetasid keskpangad kogu maailmas intressimäärasid ja alustasid kvantitatiivse lõdvendamise programme nagu ka 2008. aasta majanduslanguse ajal. Töötajate ja ettevõtete toetamiseks kiitis USA senat heaks 2 triljoni dollari suuruse majanduse stimuleerimispaketi. Ka teiste riikide keskpangad astusid tohutuid samme majanduse olukorra parandamiseks, näiteks Jaapani pank kiitis heaks 110 triljoni jeeni suuruse stimuleerimispaketi.

Kuna sellised keskpangad nagu Föderaalreserv ja Euroopa Keskpank lubasid majanduse toetamiseks teha kõik, mis vajalik, hakkasid investorid märtsi lõpus ülemaailmsetel turgudel jälle tegutsema. Paljud aktsiaindeksid on sellest ajast saati muljetavaldavalt palju tõusnud. Kasum on aga killustatud erinevate aktsiaturu sektorite lõikes.

Küsimusele "Kuidas mõjutab Koroonaviirus aktsiaturgusid?" on mitmeid erinevaid vastuseid, kuid kindlasti on neis kõigis välja toodud üks väga suur mõju. Nimelt on investorid oma meetodites palju valivamaks muutunud, otsustades keskenduda tööstusharudele ja sektoritele, millel läheb uues normaalsus hästi ning nad üldjuhul väldivad teisi sektoreid. Seda tüüpi investeerimissektorid võib jagada kolme põhikategooriasse:

  • Parimad kodus olemise aktsiad
  • Parimad kodus töötamise aktsiad
  • Parimad Koroonaviiruse vaktsiini aktsiad

Vaatame eraldi kõiki neid sektorite kategooriaid ja ka igaühe kõige populaarsemaid aktsiaid. Selles etapis oleks kasulik alla laadida Admiralsi pakutav TASUTA MetaTrader 5 kauplemisplatvorm. See võimaldab teil jälgida ülejäänud artiklis käsitletud näiteid.

Tasuta allalaadimise alustamiseks klõpsake lihtsalt alloleval ribareklaamil:

Populaarne kauplemisplatvorm mitme varaga kauplemiseks


 

 

Koroonaviiruse aktsiad - Parimad kodus olemise aktsiad

Koroonaviiruse tõttu kehtestasid valitsused kogu maailmas liikumispiirangud, et peatada viiruse levik. Mõned isikud ei saanud seetõttu tööd teha, teised aga said kodus töötada. Kodus olemise mentaliteet viis selleni, et teatud aktsiad muutusid investorite jaoks väga atraktiivseks.

#1 Netflix Inc (#NFLX)

Netflix sai sulgemise ajal 16 miljonit uut tellijat, kui inimesed hakkasid suure hulga vaba aja sisustamiseks telesaateid ja filme vaatama. Uute kasutajate arvu kasv oli peaaegu kahekordne võrreldes 2019. aasta viimase kvartali kasutajate arvu suurenemisega. Kui piirangute tõttu lõpetati sarjade filmimine, tõusis ettevõtte aktsia hind kõrgemale, kuna investorid eeldasid, et üha enam inimesi kaotab töö või hakkab kodus töötama ning neil on veelgi rohkem vaba aega.

Allikas: Admirals MetaTrader 5, #NFLX, nädala andmete vahemik: 2. juunist 2013 kuni 23. juunini 2020, kasutatud 23. juunil 2020 kell 13.18 GMT. Palun arvestage, et varasemad tulemused ei ole usaldusväärsed tulevaste tulemuste või tulevase tulemuslikkuse näitajatena.

Ülaltoodud Netflixi aktsia hinna pikaajalises nädalagraafikus on selgelt näha, et hiljuti on toimunud tõus kõrgemale. Tegelikult tõusis ettevõtte aktsia hind alates 2019. aasta keskpaigast pidevalt. Kuigi Netflix seisab nüüd silmitsi suurema konkurentsiga (Disney ja Apple), usuvad investorid, et ettevõte suudab Koroonaviiruse tekitatud oludes väga hästi hakkama saada ning seega tõuseb firma aktsia hind veelgi.

#2 GrubHub Inc (#GRUB)

GrubHub pakub toidu kohaletoimetamise teenuseid enam kui 350 000 Ameerika Ühendriikide restoranile. Sinna hulka kuuluvad suured söögikohtade ketid nagu Subway, McDonald's ja Wendy, aga ka väiksemad kohalikud restoranid, mis tegelikult moodustavad enam kui 80% ettevõtte koostööpartneritest. Investorid hakkasid kohe pärast eriolukorra väljakuulutamist GrubHubi aktsiaid oma portfelli lisama, sest see on loogiline, et inimesed tellivad karantiini ajal oma lemmikutest toidukohtadest rohkem roogasid koju.

Allikas: Admirals MetaTrader 5, #GRUB, nädalagraafik. andmete vahemik: 30. märts 2014 - 23. juuni 2020, kasutatud 23. juunil 2020 kell 14:18 GMT. Palun arvestage, et varasemad tulemused ei ole usaldusväärsed tulevaste tulemuste või tulevase tulemuslikkuse näitajatena.

Juba 2020. aasta veebruaris esitas Uber ettepaneku oma USA rivaali äraostmiseks. See pakkumine lükati tagasi mõnede regulatsioonide tõttu, aga jällegi Euroopa toidutranspordi rakendus Just Eat Takeaway jõudis kokkuleppele osta Chicagos asuv GrubHub 7,3 miljardi dollari eest, mille eesmärk on saada maailma juhtivaks toidukaupade kohaletoimetamise teenuste pakkujaks.

Pikaajalises GrubHubi aktsia hinna nädalagraafikul on selgelt näha 2020. aastal toimunud suurt tõusu. Enne Koroonaviiruse levikut oli ettevõtte aktsia hind langustrendis. COVID-19 mõju börsile on firma aktsiad investorite jaoks väga atraktiivseks muutnud ning GrubHub võib tõepoolest väga edukaks saada.

Teised kodus olemise aktsiad, mis väärivad mainimist:

  • Facebook (#FB), mille aktiivsete kasutajate arv on nüüdseks enam kui 2,6 miljardit, ületas eeldatavat kasumit enam kui 10%.
  • Amazon (#AMZN) pakub mitmeid erinevaid teenuseid, mis sobivad hästi kodustele inimestele. Sinna hulka kuuluvad toidu ja majapidamistarvete kohaletoimetamine, Amazon Prime'i veebipõhised voogedastused, Audible'i ja Kindle'i teenused.
  • Activision Blizzard (#ATVI) on samuti tänu kodus viibivatele inimestele suurt kasumit teeninud, sest videomänge mängitakse praegult rekordiliselt palju. Ettevõte mitte ainult ei ületanud kasumiootusi 2020. aasta mais, vaid ka kõik nende töötajad töötasid kodus, mis ongi hea sissejuhatus järgmisesse aktsiate kategooriasse.

Enne seda tuletame aga veel korra meelde, et saate täiustatud MetaTrader 5 platvormi endale täiesti tasuta, kui laete alla Admiralsi MetaTrader Supreme Editioni. See võimaldab teil saada Trading Centralist tehnilist analüüsi ja kauplemisideesid erinevate finantsinstrumentide jaoks.

Allalaadimise alustamiseks klõpsake lihtsalt alloleval ribareklaamil

MetaTrader Supreme Edition

Lae alla kõige võimsam lisandmoodul oma lemmikule kauplemisplatvormile!

 

Koroonaviiruse aktsiad - Kodus töötamise aktsiad

Kaugtöö on karantiini ajal levinud, sest kui vähegi võimalik, ei soovi ettevõtted tööd peatada. Paljud firmad saavad edukalt hakkama nii, et kõik töötajad täidavad oma töökohustusi kodus ning sellest ongi välja kujunenud uus normaalsus. Kõige populaarsematest ettevõtetest, nagu näiteks Zoom, on finantsmeedias palju räägitud, kuid mõned teised firmad on karantiini ajal veel rohkem kasumit teeninud ja see artikli osa keskendub neile.

#1 Microsoft Corp (#MSFT)

Microsoft on olnud teerajaja IT- ja tarkvaralahenduste pakkumises globaalsetele ettevõtetele. Viimase kümne aasta jooksul on ettevõte oma tootesarja radikaalselt ümber kujundanud. Neile on aidanud palju kasumit tuua üleminek Office'i toodetelt Office 365 pilvedele, samuti Microsoft Teamsi kasutuselevõtt. Microsoft on usaldusväärne, vana ja mainekas ettevõte, millel läheb tõenäoliselt alati hästi, sõltumata majanduslikust olukorrast.

Allikas: Admirals MetaTrader 5, #MSFT, nädalagraafik, andmevahemik: 23. jaanuarist 2013 kuni 23. juunini 2020, kasutatud 23. juunil 2020 kell 16:18 GMT. Palun arvestage, et varasemad tulemused ei ole usaldusväärsed tulevaste tulemuste või tulevase tulemuslikkuse näitajatena.

Pikaajaline Microsofti aktsiahinna nädalagraafik näitab selget tõusutrendi. Kuigi on toimunud paar väiksemat langust, siis ettevõtte edu potentsiaal on ikkagi tugev, sest enamik eraisikuid ja ettevõtteid on harjunud Microsofti tooteid kasutama. Nüüd, kui kasutajad pääsevad ettevõtte toodetele pilvede kaudu juurde, on Microsoft saavutanud hea positsiooni ka kaugtöölahendusi pakkuvate firmade seas.

#2 DocuSign Inc (#DOCU)

DocuSign on elektrooniliste allkirjade tehnoloogia juht, mis võimaldab ettevõtetel hõlpsasti lepinguid ette valmistada ja täita. Kõik firma pakutavad lahendused on pilvepõhised, mis teeb selle ideaalseks kodus töötavatele isikutele. Ettevõtte IPO oli alles 2018. aastal. Sellest ajast alates on DocuSigni aktsia hind muudkui kõrgemale tõusnud, nagu on näha ka alloleval graafikul:

Allikas: Admirals MetaTrader 5, #DOCU, iganädalane andmevahemik: 22. aprillist 2018 kuni 23. juunini 2020, kasutatud 23. juunil 2020 kell 15:18 GMT. Palun arvestage, et varasemad tulemused ei ole usaldusväärsed tulevaste tulemuste või tulevase tulemuslikkuse näitajatena.

Pikaajaline DocuSigni aktsia hinna nädala graafikult on näha, et ettevõttel läks igati hästi juba enne Koroonaviiruse kriisi. Pärast karantiini algust hakkas firma aktsia hind märkimisväärselt kiiresti tõusma ning on praegult rekordiliselt kõrgel tasemel.

Teised kodus töötamise aktsiad, mis väärivad mainimist:

  • Dropbox (#DBX) oli üks esimesi ettevõtteid, mis pakkus pilvesalvestuse ja failide jagamise teenuseid. Ehkki konkurents Microsoftiga, Google'iga ja Amazoniga on firma turuosa kahandanud, on Dropboxil endiselt rohkem kui 600 miljonit kasutajat, kuigi nende aktsia hind ei ole hetkel väga kõrge.
  • Atlassian (#TEAM) asub Austraalias ja pakub projektide ja tootlikkuse jälgimise tööriistu, mida kasutavad paljud erinevad ettevõtted. Firma on tuntud Trello ja JIRA platvormi poolest. Atlassiani viimase aastane tulu kasv on viis aastat järjest olnud umbes 38%, mis teeb sellest väga eduka kaugtöö jaoks vajalikke teenuseid pakkuva ettevõtte.
  • Citrix Systems (#CTXS) pakub tarkvara, mis võimaldab töötajatel ettevõtte süsteemidele kaugjuurdepääsu. Need tooted hõlmavad virtuaalseid privaatservereid, failide jagamise ja ladustamise lahendusi. Ettevõtte aktsia hind oli kõrge juba juba enne Koronaviiruse kriisi. Karantiin on aga tugevdanud nende positsiooni kaugtöö jaoks lahenduste pakkujate valdkonnas.

Kas teadsite, et reaalajas kauplemiskontol saate aktsiatega ning teiste varaklassidega kaubelda hinnavahelepingutega ehk CFD-dega? See toode võimaldab teil kaubelda nii pikkade kui ka lühikeste positsioonidega, lisaks saate kasutada finantsvõimendust ning pääsete juurde paljudele kauplemiseks vajalikele tööriistadele, pidevalt täienevale kauplemisteemalisele harivale infole ja teadustööle.

Reaalajas kauplemiskonto avamiseks klõpsake lihtsalt allolevale ribareklaamile:

Kauple Forexil ja CFD-dega

Kauple üle 40 valuutapaari CFD-dega 24/5

 

Koroonaviiruse aktsiad - Koroonaviiruse vaktsiini aktsiad

Uus normaalsus on sundinud palju inimesi koju jääma ja kodus tööd tegema, kuid on ka palju selliseid inimesi, kes pole praeguse olukorraga üldse rahul ja nad soovivad, et leitaks koroonaviiruse vaktsiin, et kõik pöörduksid tagasi endise elukorralduse juurde. Selle artikli kirjutamise ajal on leiutatud rohkem kui 50 potentsiaalset Koroonaviiruse vaktsiini, mille testimine on erinevates etappides.

Ravimifirmad ja biotehnoloogiaettevõtted on Koroonaviiruse vaktsiini leidmise võidujooksu tõttu investorite hulgas populaarsed. Kindlasti tuleb meeles pidada, et see sektor võib väga volatiilne olla. Tegelikult alustasid mõne ettevõtte aktsiad, näiteks Inovio Pharmaceuticalsi aktsiad, 2020. aastat börsil vaid paaridollarilise hinnaga, kuid Koroonaviiruse levikuga kasvas nende väärtus kiiresti. Kõrge volatiilsusega aktsiatega kauplemisel on väga oluline korralik riskijuhtimine. Vaatame nüüd mõne Koroonaviiruse vaktsiini loojate aktsiaid:

#1 Inovio Pharmaceuticals (#INO)

Inovio Pharmaceuticalsi aktsia hind alustas aastat börsil umbes 3 dollarit aktsia kohta. Investorid alustasid aga nendega turul riskantset mägironimisreisi, kui ettevõte teatas oma suurest ambitsioonist luua aasta lõpuks miljon Koroonaviiruse vaktsiini. Firma aktsia hind tõusis 23. juunil veelgi, ulatudes peaaegu 18 dollarini, pärast seda, kui ettevõte teatas kaitseministeeriumi 71 miljoni dollari suurusest rahastusest käeshoitava seadme tootmiseks eksperimentaalse COVID-19 vaktsiini manustamiseks, mille kliiniliste uuringute esimene faas on praegult käimas.

Allikas: Admirals MetaTrader 5, #INO, igakuine andmevahemik: 1. veebruarist 2002 kuni 23. juunini 2020, kasutatud 23. juunil 2020 kell 16:18 GMT. Palun arvestage, et varasemad tulemused ei ole usaldusväärsed tulevaste tulemuste või tulevase tulemuslikkuse näitajatena.

Teised Koroonaviiruse vaktsiini aktsiad, mis väärivad mainimist:

  • Regeneron Pharmaceuticals (#REGN) teatas veebruari alguses oma Koroonaviiruse vaktsiini- ja ravimi väljatöötamisest. Ettevõte alustas koostööd Sanofiga ning on jõudnud teise ja kolmanda etapi uuringuteni Saksamaal, Hispaanias, Kanadas ja Venemaal.
  • Moderna Inc (#MRNA) leiutas väga kiiresti potentsiaalse Koroonaviiruse vaktsiini pärast seda, kui COVID-19 geneetiline järjestus teada saadi. Ettevõte alustas USA-s esimese etapi kliinilisi katsetusi juba 2020. aasta veebruaris, kuid need kestavad vähemalt aasta enne, kui tulemuse teada saab.

Koroonaviirus aktsiaturgudel - Kuidas uutes turuoludes kaubelda?

Oletame, et olete nüüdseks alla laadinud Admiralsi pakutava TASUTA MetaTrader 5 kauplemisplatvormi. Kui te pole seda veel teinud, siis saate koheselt alustada tasuta allalaadimist siin. Kui teil on platvorm olemas, peate kauplemise alustamiseks järgima vaid mõnda lihtsat sammu:

  1. Avage Admiralsi pakutav tasuta MetaTrader 5 kauplemisplatvorm.
  2. Turuvaatlusakna avamiseks valige platvormi ülamenüüst View (Vaade). Teise võimalusena vajutage klaviatuuril Ctrl + M. Seejärel avaneb nende sümbolite loetelu, millega saate kaubelda.
  3. Selleks, et leida sümbol, millega soovite kaubelda või turg, kus soovite kaubelda, paremklõpsake turuvaatlusaknal ja valige Symbols (Sümbolid). Seejärel avanebki sümbolite aken.
  4. Selleks, et leida sobiv turg, võite lihtsalt otsingut kasutada või saate selle valida vasakult erinevate kategooriate hulgast, nagu näidatud alloleval ekraanipildil. Kui olete valinud sümboli, millega soovite kaubelda, klõpsake nuppu OK.

Admiralsi pakutava kauplemisplatvormi MetaTrader 5 ekraanipilt, mis näitab sümbolite akent.

Tehingu alustamiseks toimige järgnevalt:

  1. Lohistage sümbol turuvaatlusaknast graafikule
  2. Paremklõpsake graafikul ja valige Trading (Kauplemine), seejärel New Order (Uus tellimus).
  3. Teile avaneb kauplemisaken, kuhu saate märkida soovitud andmed, näiteks, kas tegu on ostu- või müügitehinguga, kirjutada mahu, kasumi väljavõtmise ja stop-lossi taseme.

Admiralsi pakutava kauplemisplatvormi MetaTrader 5 ekraanipilt, mis näitab kauplemisakent.

Miks tasub uutes normaalsetes turuoludes Admiralsiga kaubelda?

  • Kaubelge usaldusväärse ja hea mainega ettevõttega, mida reguleerib finantsjärelvalveasutus Financial Conduct Authority (FCA).
  • Võimalus kasutada negatiivse bilansi kaitse poliitikat, et te ei jääks kahjumisse, kui turul toimuvad ootamatud liikumised.
  • Saate kaubelda populaarse veebipõhise platvormi MetaTrader kaudu, mis sobib PC-, Maci-, Veebi-, Androidi ja iOS-i opsüsteemidele.
  • Saate avada Invest.MT5 investeerimiskonto, et osta aktsiaid ja ETF-e maailma 15-lt suurimalt börsilt.
  • CFD-de kaudu kauplemiseks saate avada Admiral.Marketsi või Trade.MT5 konto, millega on võimalik kaubelda nii lühikeste kui ka pikkade positsioonidega ning teenida kasumit nii tõusvatel kui ka langevatel turgudel.

Kas teadsite, et saate testida oma ideesid ja teooriaid värskeimate turu-uudiste ning ka Admiralsi pakutavate teenuste kohta, kui avate TASUTA demo kauplemiskonto? Sellel kontol saate riskivabalt kaubelda virtuaalse rahaga kuni olete reaalajas kontole üleminekuks valmis!

Miks mitte testida oma ideid ja teooriaid juba täna? Allalaadimise alustamiseks klõpsake alloleval ribareklaamil!

Kauple Forexil ja CFD-dega

Kauple üle 40 valuutapaari CFD-dega 24/5

 

Lugege lisaks kauplemise kohta:

Meist: Admirals

Reguleeritud maaklerina pakume juurdepääsu maailma kõige populaarsematele kauplemisplatvormidele. Meie juures saate kaubelda valuutade, CFD-de, aktsiate ja ETF-idega.

See materjal ei sisalda ega seda ei tohiks tõlgendada investeerimisnõuande või -soovitusena ega finantsinstrumentidega tehtavate tehingute pakkumisena. Juhime tähelepanu, et see kauplemisanalüüs ei ole usaldusväärne näitaja mistahes praegusele või tulevasele turukäitumisele, kuna asjaolud võivad aja jooksul muutuda. Enne investeerimisotsuste tegemist soovitame pidada nõu sõltumatu finantsnõustajaga ning teadvustada endale täielikult kauplemisel kaasnevaid riske.

POPULAARSEIMAD ARTIKLID
Kuidas koostada investeerimisportfell?
Selles artiklis käsitleme, millest koosneb tüüpiline investeerimisportfell, jagame parimaid investeerimisportfelli tehnikaid, mida kasutavad sellised legendid nagu Warren Buffett, ja selgitame, kuidas saate kohe oma investeerimisportfelli üles ehitamist alustada. Sisukord Sisukord Kuidas koost...
Kuidas investeerida Coca Cola aktsiatesse?
Kas 2024. aastal tasub osta Coca Cola aktsiaid? Juhtiv karastusjookide tootja on lisaks märkimisväärsele tootlusele maksnud ka dividende juba mitukümmend aastat ja iga kord suurema väärtusega. See on atraktiivne investeering. Coca Cola on kõigi põlvkondade seas üks tuntumaid kauba...
Facebooki (Meta) aktsiate analüüs
Facebook on 2004. aasta veebruaris Mark Zuckerbergi poolt loodud lihtne sotsiaalvõrgustik.Ettevõte hakkas reklaamimisega tegelema, et ärimudel püsima jääks ja ostis kasutajaskonna laiendamiseks mitmeid idufirmasid, nagu näiteks fotode jagamise sotsiaalne võrgustik Instagram ja kiirsõnumite teenus Wh...
Vaata kõiki